Film & serier

Video: Nina Dobrevs farvel til "The Vampire Diaries"

Af Oliver Kokholm Ungermann 16. april 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Åh, vi dør! Se Nina Dobrev og Michael Trevinos farvelhilsen til alle ”The Vampire Diaries”-fans efter deres sidste scene her.

Vi er stadig ikke kommet os helt over chokket, efter både Nina Dobrev og Michael Trevino offentligjorde, at de ikke vender tilbage i rollerne som Elena og Tyler i ”The Vampire Diaries” efter sæson 6.

Læs også: Derfor forlader Nina Dobrev "The Vampire Diaries"

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Nu har de to seje skuespillere delt en hilsen til alle ”TVD”-fans på Instagram, og selv om den er liiiidt sørgelig, er det altså også ret sjovt og en god måde at sige farvel. Se selv herunder!

Vi kommer til at savne begge karakterer i serien, men vi glæder os til at se, hvordan den bliver kørt videre uden dem.

Læs også: "The Vampire Diaries"-skuespillere i sorg

Hvad synes du om, at Nina og Michael er ude af serien?

10tingduikkevidsteom”TheVampireDiaries”

Producerne bag ”The Vampire Diaries” ønskede oprindeligt at caste Ashlee Simpson til serien i stedet for Nina Dobrev. Kan du forestille dig en anden end Nina som Elena?
Det har ikke altid været planen, at Stefan og Damon skulle hedde Salvatore til efternavn. I første udkast til serien hed de nemlig Whitmore, fordi producerne synes, at Salvatore lød for italiensk til en amerikansk tv-serie. Senere har de brugt Whitmore som navnet til Elenas og Carolines college.
Ashley Tisdale blev tilbudt at komme til audition, men det sagde hun nej tak til. Man ved ikke, hvilken rolle hun skulle have spillet, men mon ikke Caroline eller Elena er et meget godt bud?
Byen Mystic Falls findes faktisk i virkeligheden, selv om det ikke er der, serien er optaget. Den ligger i Virginia i USA, og der bor lidt under 7000 mennesker. I bøgerne hedder byen Fell’s Church (Fells kirke, red.), men det synes producerne var for religiøst, og så faldt valget altså på Mystic Falls.
Både Paul Wesley (Stefan), Zach Roerig (Matt) og Michael Trevino (Tyler) gik først efter rollen som Damon, inden de blev castet i deres nuværende roller.
Flere af skuespillerne er blevet brugt i en kampagne for Røde Kors, hvor man har opfordret unge studerende til at donere blod under titlen ”Sult en vampyr, og doner blod”, og over 3500 mødte frem i den gode sags tjeneste. Til gengæld fik de lov til at se scener fra ”The Vampire Diaries”, som ingen andre har set.
I bøgerne er der endnu flere overnaturlige væsner, end dem vi ser i serien – heriblandt engle og magiske ræve. Men producerne har altså trukket grænsen for det overnaturlige et andet sted end bøgerne.
Tyler Lockwood var tæt på at blive skrevet ud af serien, fordi de ikke synes, hans historie var relevant nok i starten. Det var dog udsigten til, at han ville blive hybrid, der fik dem til at beholde ham i serien. Yay!
Elena var tæt på at få en BFF mere end Bonnie og Caroline. En karakter ved navn Meredith var nemlig skrevet ind i det første afsnit, men det fortrød instruktøren, fordi han synes, der ville blive for mange at holde styr på.
Det første afsnit af serien blev optaget i Canada, men da den blev købt og forlænget, rykkede de til Georgia, hvor de har optaget lige siden.

Læs mere om

MestLæste