Riverdale
Film & serier

Ventetiden er (næsten) ovre: Riverdale vender tilbage

Af Selina Sander Jensen 26. februar 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det er allerede 3 uger siden, at vi sidst sad klistret til skærmen og fulgte Archie og de andre fra ”Riverdale”, men nu er ventetiden snart forbi. Advarsel: Spoilers kan forekomme!

På torsdag, d. 28. februar, kommer ”Riverdale” næste afsnit ”Requiem For a Welterweight” endelig på Netflix. I forbindelse med det nye afsnit har Netflix lavet en teaser, og at dømme ud fra den ser det ud til, at det har været hele ventetiden værd!

Hold tungen lige i munden - for det ser ud til, at der kommer til at ske SÅ mange spændende ting i afsnit 13:

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Teaseren tyder på, at der kommer til at være en masse drama og spændinger mellem Veronica og Gladys Jones. Archie vender tilbage til bokseringen - og så ligner det altså også, at hans romance med Josie fortsætter?!

Læs også: OMG! "Riverdale forsvinder måske fra Netflix"

Toni ser ikke ligefrem ud til at være på talefod med Jughead – så måske hende og Cheryl går videre med deres egen pigebande? Og at dømme ud fra alle de mennesker, der er klædt i hvide kjoler og et glimt af et mærkeligt ’genfødsels-ritual’, så kunne det altså godt tyde på, at vi måske kommer til at få mere at vide om farmen og måske endda også Edgar Evernever?!

Alt det i bare ét afsnit?! Det kan umuligt skuffe!

Læs også: Test: Hvem af pigerne fra "Riverdale" er du?

På IMDB er der også lagt datoer op for, hvad der ser ud til at være resten af sæson 3. Hvis datoerne holder, skal vi altså kun vente en uge mellem hvert afsnit resten af sæsonen.

Vi krydser fingre – for det er altså forfærdeligt at vente på vores yndlingsserie.

Se teaseren for Riverdale afsnit 13 lige her: