Film & serier

Utrolige klip – kom bag om Harry Potter-filmene

Af Thomas Flindt 30. august 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
I næste måned bliver ”Harry Potter”-universet endnu større – den store ”Harry Potter Wizard’s Collection” kommer til salg. Få er forsmag her!

J.K. Rowlings fantastiske bøger om troldmanden Harry Potter har skabt et unikt univers for magi- og mystik-elskere. De syv bøger er blevet lavet på film, og den sidste af dem havde premiere for godt et år siden.

Siden har "Harry Potter"-fans hungret efter mere, og i næste måned bliver deres bønner endelig hørt. Gigaboksen "Harry Potter Wizard's Collection" sættes til salg i hele verdenen den 7. september.

Læs også: Ved du mere om Harry Potter end Ron og Draco?

Den indeholder 31 dvd'er inklusiv de otte film og en hulens masse ekstramateriale som: Utrolige "bag om optagelserne"-klip, interviews med skuespillere, forfattere og instruktører, vilde afsløringer og meget mere.

Du bliver taget ind i "Harry Potter"-universet og møder Harry og de andre karakterers stunt-dobler, ser hvordan de smukke kulisser og det avancerede udstyr er lavet og får dit helt eget bevis på, at du er en af de få heldige ejere af en "Harry Potter Wizard's Collection"-boks - der er nemlig kun 63.000 eksemplarer!

Læs også: 20 sjove Harry Potter-facts

Se klippene under artiklen, hvor nogle af skuespillerne præsenterer boksen, Harry og Draco hygger sig mellem optagelserne og J.K. Rowling snakker med Daniel Radcliffe om deres oplevelser sammen.

Klik ind på hjemmesiden her for at se, hvilke forhandlere du kan købe "Harry Potter Wizard's Collection" hos.

Vi Unge Facebook, Vi Unge

Harry Potter Wizard's Collection:

Harry Potter og Draco Malfoy spiller quidditch:

J.K. Rowling og Daniel Radcliffe snakker om deres oplevelser:

MegetMere