Film & serier

Stjernernes yndlingsfilm

Af Celebritext og Emilie Dahm, Foto: Getty 21. september 2009
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvilke kærlighedsfilm er stjernernes yndlings? Få svaret her!

Der er intet bedre end en rigtig romantisk tøsefilm! Vi har spurgt stjernerne, hvad deres yndlingsfilm er.

Paris Hilton:
- Jeg elsker "Vild med Mary", fordi jeg elsker Cameron Diaz, og jeg synes, det er den sjoveste film nogensinde! Og jeg elsker "The Notebook" - det er den mest romantiske film!

Ashlee Simpson:
- "Trus Romance" er en af mine favoritter. Jeg ser den hele tiden! Jeg elsker den! Hver gang jeg er på en ny date, så skal vi altid se den. Det er den bedste date-film, fordi der både er action og en kær kærlighedshistorie,

Natalie Portman:
- Jeg synes, "Breakfast at Tiffany's" er meget glamourøs. Og så voksede jeg jo op med "Dirty Dancing". Jeg var helt besat af Jennifer Grey - jeg ville bare så gerne vokse op og blive Baby! Og danse med Patrick Swayze - det var min filmbesættelse, da jeg var mindre.

Jessica Simpson:
- Der er så mange! Én af dem, jeg kan se igen og igen, er "Pretty Woman" Jeg tror ikke, at der findes en pige, som ikke kan se den mindst fem gange.

Jennifer Lopez:
- Jeg elsker "Da Harry mødte Sally". Det er en af de bedste film, der nogensinde er lavet. Jeg elsker alt det, den siger om mænd og kvinder og spændingen imellem dem.

Scarlett Johansson:
- "True Romance" er den mest romantiske film i hele verden. Karaktererne giver sig totalt til hinanden. Alabama siger: "Jeg tror, jeg er forelsket i dig", efter kun at have været sammen med ham i et par timer - det er lige så romantisk som at bygge en spænding op over tid.

Britney Spears:
- Mig og mine veninder elsker at se "Pretty Woman"! Og også "How to Lose a Guy in 10 Days" - den er så sød.

Cameron Diaz:
- Jeg elsker "Søvnløs i Seattle", fordi det var første gang, hvor man havde drengen og pigen hver for dig og fik at lov at følge pigens historie.

Keira Knightley:
- "Casablanca". Den er så desperat romantisk, håbløs og vidunderlig på en gang. Jeg elsker ældre film, især de romantiske komedier fra 40'erne og 50'erne, fordi dengang var de fantastiske uden at være platte. Når man er virkelig træt og bare gerne vil sidde ned og slappe af en par timer, så fungerer de film bare for mig!

Pink

Pink:
- Okay, den håbløse romantiker i mig kommer lige ud… "The Notebook"! Alle hader den! Men jeg elsker den! Det er sådan en god kærlighedshistorie, og jeg elsker Rachel McAdams. Hun er skøn!

claudia schiffer, fotomodel

Claudia Schiffer:
- Jeg elsker "Moulin Rouge". Jeg syntes, den var virkelig romantisk - det er den bedste romantiske tøsefilm!

Lindsay Lohan:
- Min yndlingsfilm er "Breakfast at Tiffany's". Den er smuk og meget romantisk.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs mere om

MestLæste