Film & serier

Snigpremiere: Se afsnit 7 af ”Første gang” før alle andre

Af Nadia Laas Hansen 17. oktober 2018
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Følger du med i ”Første gang”? Så bliver du ekstra glad for denne nyhed. Du kan nemlig se næste afsnit før alle andre.

Det går ikke vildt godt med Sofie og Sebastians forhold. Sofie er jaloux og har fået gjort sig uvenner med mange på efterskolen.

Så hvad gør hun nu? Det kan du se i afsnit 7 allerede på fredag i VIPige-appen, hvor den bliver tilgængelig som snigpremiere.

Hvornår kan jeg se afsnit 7 af "Første gang" som snigpremiere?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Afsnit 7 bliver tilgængelig på VIPige fredag den 19. oktober klokken 15.00, men du kan allerede hente appen nu i App Store.

Hvad er VIPige

VIPige er Vi Unges app, og den er fyldt med spændende artikler, videoer og podcasts samt snigpremierer, så du har adgang før alle andre.

Med VIPige får du alt det bedste fra Vi Unge i én app. Så hvis du interesserer dig for kærlighed, beauty, krop, sundhed, stjerner og meget mere, er VIPige helt sikkert noget for dig.

Hvad koster det?

VIPige-appen er gratis at downloade, men det koster 19 kroner om måneden at få adgang til indholdet. Den første måned er gratis, når du tilmelder dig. Læs alt om abonnementet og betalingen HER.

Hvis du allerede er abonnent på Vi Unge-magasinet..

.. har du adgang til VIPige. YAY! Klik på ’Log ind’ i bunden af skærmen. Her skal du indtaste dit kundenummer og postnummer. I dette tilfælde skal du ikke betale de 19 kroner om måneden.