Film & serier

Se videoen: Traileren til sæson 2 af "Riverdale" er kommet!

Af Nadia Laas Hansen 24. juli 2017
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
OMG! Sæson 2 af "Riverdale" tegner godt.

SPOILER ALERT! Hvis du ikke har set sæson 1, så kan det godt være, du skal springe denne artikel over.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: 20 serier, du SKAL se (Psst.. "Riverdale" af en af dem)

Hvis du til gengæld HAR set sæson 1 af "Riverdale", og ikke kan vente med at se, hvad sæson 2 har at byde på, så skal du klart fortsætte.

Traileren til sæson 2 er nemlig kommet. Og jep, det tegner til at blive ligeså spændende som 1'eren.

Se traileren her:

De bedste tøseserier ever:

Debedstetøseserierever

Serien, der gjorde Lauren Conrad, Heidi Montag, Whitney Port og Audrina Patridge til kendisser, er vildt underholdende. Man følger Lauren, som er i praktik på Teen Vogue, og alle hendes venindekonflikter og problemer med drenge. Bonus: Kylie og Kendall Jenners bror, Brody Jenner, er med i serien, og han er megahot!
Efter “The Hills” fik Whitney Port sin egen serie, “The City”, som foregår i New York. I serien arbejder hun som modeassistent, hvilket giver hende masser af udfordringer. Bonus: Stilikonet Olivia Palermo er også med i serien!
I serien følger man de to lækre vampyr-brødre Stefan og Damon og pigen Elena, som er splittet mellem de to. Det er det perfekte drama, hvis du er til overnaturlige serier.
Hvis du savner et perfekt high school-drama, så er den her tøseserie lige noget for dig. ”90210” har faktisk det hele: Veninde-drama, kæreste-problemer og problemer med skolen. Bonus: Serien er en efterfølger til den klassiske serie ”Beverly Hills 90210”.
Hvis du er vild med mode og sladder, så er dette den perfekte serie til dig! Hovedperson er society-pigen Blair, og man følger hendes venskaber og kærlighedsintriger. Bonus: ”Gossip Girl” er baseret på en serie af ungdomsbøger.
Lige nu er ”PLL” helt klart vores yndlingsserie! Den er nemlig ikke kun et klassisk high school-drama, den er også lidt en krimi. Et år efter deres veninde dør, begynder en venindeflok at få truende beskeder fra den mystiske ”A”, som ved alt om dem og afpresser dem. Hvem er det mon? Bonus: Serien er baseret på en bogserie af samme navn – ligesom ”Gossip Girl”.
”Girls” er en supersjov serie for dig, der er vild med storbyen, kiksede situationer og de lidt mere skæve serier. Vi følger veninderne Hannah, Jessa, Marnie og Shoshanna, som oplever lidt af hvert i New York, og det er altså ret sjovt! Bonus: Det er seriens hovedperson Lena Dunham, der spiller Hannah, som selv har skrevet serien.
Er du vild med musik og sang? Så må du ikke gå glip af ”Glee”, hvor man følger en gruppe high school-elever, der deler en fælles interesse for at synge. Serien er fyldt med god musik og spændende drama. Bonus: Seriens mandlige hovedperson Cory Monteith døde på tragisk vis sidste år, så tænd lige et lys for ham, når du ser serien.
Serien ”Awkward” rammer supergodt, hvordan det er at være teenager. Den handler om teenagepigen Jenna, som kæmper med at sin identitet og med at blive misforstået i forskellige, akavede situationer. Serien er både spændende og sjov! Bonus: Serien er faktisk så god, at den har vundet flere priser!
Serien er efterhånden ret gammel, men den er stadig lige sjov, og vi bliver aldrig trætte af den! Hvis du ikke allerede har set hvert et grineren afsnit med Joey, Chandler, Rachel, Pheobe, Monica og Ross, så er det bare med at komme i gang! Bonus: Der går lige nu rygter om, at der måske bliver lavet en ”Friends”-film!
Er du til shopping, vild mode, venindehygge og masser af kærlighed? Så er "The Carrie Diaries" den rette tøseserie til dig! Bonus: Serien er en efterfølger til "Sex and the City", men den foregår i fortiden, da hovedpersonen Carrie var ung.
Hvis du er vild med vampyrer, varulve, hekse og andre overnaturlige væsner, så er den her serie et must see! Vi følger teenagepigen Buffy, hendes veninder og den lækre vampyr Angel og deres kamp mod de onde magter. Bonus: Serien ”Angel” er en spin off-serie, hvor nogle af karaktererne fra ”Buffy” også er med. Se den, hvis du bliver vild med denne her!

Læs mere om

MestLæste