Film & serier

Se traileren til Disneys ”Lady og Vagabonden” med rigtige hunde

Af Selina Sander Jensen 26. august 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
YES! Der er endnu en Disney liveaction-film på vej, og denne gang kan vi glæde os til et gensyn med ”Lady og Vagabonden” med rigtige hunde i hovedrollerne! Se traileren lige her.

Til november går Disney i luften med deres helt egen streamingtjeneste Disney+, og i den forbindelse er der blevet lavet en helt ny liveaction-udgave af klassikeren ”Lady og Vagabonden” med rigtige hunde og rigtige mennesker i rollerne.

Ligesom den originale (64 år gamle) film, handler den nye udgave også om den hjemløse hund Vagabonden, som møder den søde cockerspaniel Lady, der, stik modsat Vagabonden, er fra overklassen og har en familie – og så bliver de selvfølgelig forelskede!

Se traileren til ”Lady og Vagabonden” lige her:

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Det er den 2-årige hund Monte, der spiller rollen som Vagabonden i den kommende film, og, ligesom Vagabonden, havde Monte ikke et helt nemt liv, inden han blev Disneys nye filmstjerne. Han var nemlig tæt på at blive aflivet på et dyreherberg, men han blev heldigvis reddet af nogle søde mennesker, der tager sig af hjemløse dyr – og efter sin rolle i ”Lady og Vagabonden”, har Monte fået sig en familie. Puha, vi er altså glade for, at det endte lykkeligt med Monte!

Disney+ og ”Lady og Vagabonden” får premiere den 12. november i USA, Canada og Holland, men vi må desværre vente lidt længere, før vi kan se filmen her i Danmark. Det er planen, at streamingtjenesten kommer til Danmark i slutningen af 2019 eller i starten af 2020 – og vi glæder os helt vildt til at se de søde hunde i ”Lady og Vagabonden”.

Læs mere om

MestLæste