Film & serier

Se eller gense HELE sæson 1 af "Første gang"

Af Anna Løwe 29. januar 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
”Første gang” følger Sofie, Alma, Clara og Lærke, der går på efterskole sammen. Her møder pigerne den nye fyr, Sebastian, og de fleste crusher heeelt vildt på ham. Men hvem af dem vinder hans hjerte? Og hvordan scorer man en fyr, uden at træde sin BFF over tæerne?!

I det første afsnit tager Sofie en test fra Vi Unge, og den fortæller, at Sebastian er vildt forelsket i hende. Men hun forstår ikke, hvorfor han snakker så meget med Lærke, som, hun synes, er skolens lækreste pige. Sofie overvejer at fortælle Sebastian en hemmelighed om Lærke, så hun ikke skal føle sig truet af hende længere… Hvad gør hun?! Se med lige her:

 

 

Afsnit 2 er dramaaa! Eleverne får fri for undervisning, og Sofie vil vildt gerne være alene med Sebastian, men hun aner ikke hvordan. Heldigvis er hendes BFF Alma fuld af gode ideer, for der var vist noget med et loft, hvor det spøger… Men så dukker en gruppe nederen fyre op, der ikke er kommet for at få nye venner. Og Alma må igen finde på noget ... 

 

 

Det er ved at være tid til at vælge praktik, og Sebastian drømmer om at blive arkæolog. Så det vil Sofie pludselig også… Selvom hun egentlig vil være filminstruktør. Hun får ondt i maven, og Clara regner ud, at det er den første mens, der er på vej. Kan hun holde på den hemmelighed, eller siger hun det til drengene, selvom Sofie har sagt, hun ikke må? Få svaret i afsnit 3:

 

 

Afsnit 4 byder på natterend… Men Sebastian blev jo smidt ud fra sin gamle skole pga. natterend, så han er ikke meget for det. Sofie og Alma lokker ham med alligevel, men det er lige ved at gå galt, da Allan opdager dem! Sofie er nødt til at tænke hurtigt, for ellers misser hun chancen med Sebastian for altid! Se, hvad Sofie på, lige her:

 

 

Der er seriøst kamp om Sebastian i afsnit 5! Der er fest på skolen i weekenden, og både Sofie og Lærke planlægger at score Sebastian. Sofie føler sig nu endnu mere truet af Lærke, fordi hun har prøvet mere seksuelt – og hvad nu, hvis det er en ulempe?! Sofie får en idé, men den er Alma ikke enig med hende i. Og så beslutter Sebastian endelig, hvem der skal være hans kæreste. Se med her:

 

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

 

I afsnit 6 er Alma og Sofie seriøst blevet uvenner. Alma tager hjem over weekenden, mens Sofie bliver på efterskolen sammen med Sebastian og Lasse… og Lærke. Men Sofie får en idé til, hvordan hun kan få Sebastian til aldrig at vælge Lærke frem for hende. For Lasse crusher nemlig på Lærke…

 

 

Så er der drama! I 7. afsnit får Sofie beviser for, at Sebastian kysser med en anden. Og så endda med den, hun aldrig havde troet ville forråde hende. Nu vil Sofie hjem. Sebastian søger råd hos Lasse, for han aner ikke, hvad han skal stille op. Se med her:

 

 

I 8. og sidste afsnit af ”Første gang” forsøger Clara og Lærke at hjælpe Sofie, som ellers er på vej hjem. Sofie får en sidste idé til, hvordan hun kan blive gode veninder med Alma igen. Men er det for sent? Og hvad skal der ske med Sebastian? Få svaret i det sidste afsnit:

 

MegetMere