Film & serier

Se den første teaser til ”Riverdale”-spinoffserie!

Af Selina Sander Jensen 29. maj 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
For nylig kom den allerførste teaser til den nye teen-serie ”Katy Keene”, der er et spinoff af den populære serie ”Riverdale”. Se teaseren til serien lige her!

Hvis du også er vild med ”Riverdale”, kan du godt glæde dig til spinoffserien ”Katy Keene”. Både ”Riverdale” og ”Katy Keene” stammer fra Archie Comics-boguniverset, og det er Roberto Aguirre-Sacasa, der er skaberen af begge serier.

Lucy Hale, som er kendt fra rollen som Aria i ”Pretty Little Liars”, spiller hovedrollen som Katy i den nye serie. Du kan også se frem til at opleve karakteren Josie fra ”Riverdale”, der i den nye serie også bliver spillet af Ashleigh Murray. ”Katy Keene” foregår i New York, og det betyder formentlig, at Josie ikke vender tilbage til byen Riverdale.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Spinoffserien er meget forskellig fra ”Riverdale” på trods af, at den foregår i det samme univers og har samme skaber.

”Katy Keene” er nemlig både en musical- og komediedramaserie, og den handler blandt andet om fashiondesigneren Katy Keene og sangerinden Josie McCoy, der begge jagter deres drømme om at slå igennem i New York City. Du kan forvente kærlighed, udfordringer og modgang, når pigerne går efter deres drømme om at komme i spotlightet.

Se teaseren her:

Premieredatoen for den nye serie er endnu ikke meldt ud, og det er heller ikke meldt ud, hvor du kommer til at kunne se serien i Danmark.