Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Film & serier

Så længe skal du vente på sæson to af 'The Last of Us'

Af Mariah Leitisstein 21. marts 2023
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Video: Aller Media
Der går lang tid, før den næste sæson af "The Last of Us" har premiere. Sådan lyder vurderingen fra seriens hovedrolleindehaver Bella Ramsey.

Ligesom fans af "Stranger Things" skal vente ubehageligt længe på femte sæson, så skal fans af HBO-hittet "The Last of Us" også finde tålmodigheden frem.

Det dyre og hæsblæsende zombieeventyr med "Game of Thrones"-stjernerne Pedro Pascal og Bella Ramsey i hovedrollerne har revet seerne rundt, og det ville være en underdrivelse at kalde serien en succes.

Og med vilde seertal og massevis af kritikerroser venter der naturligvis flere sæsoner. Ifølge Variety blev en sæson to af hitserien bekræftet i januar, men det betyder bestemt ikke, at de nye afsnit er lige om hjørnet.

Ifølge den 19-årige Bella Ramsey kan vi nærme os to år, før den postapokalyptiske fortælling folder sig yderligere ud.

The_Last_of_Us
Pedro Pascal (tv.) og Bella Ramsey spiller hovedrollerne i HBO Max-serien "The Last of Us".
Foto: Chris Pizzello/AP/Ritzau Scanpix

- Der kommer til at gå et stykke tid. Jeg tror, at vi nok kommer til indspille i slutningen af i år eller begyndelsen af næste år, siger hun ifølge The Independent.

Og hvad betyder det så for premieredatoen, tænker du nok. Til det svarer frøken Ramsey:

- Så bliver det nok i slutningen af 2024, begyndelsen af 2025.

Mindst tre sæsoner

Første sæson af "The Last of Us" er baseret på spillet af samme navn, og fans har længe været overbeviste om, at den kommende sæson af tv-serien vil følge historien i del to af spillet.

Hertil hører den gode nyhed om, at anden del af spillet ifølge seriens showrunnere, Craig Mazin og Neil Druckmann, skal fortælles over flere sæsoner.

The_Last_of_Us
Belly Ramsey som Ellie i første sæson af "The Last of Us".
Foto: HBO Max

- Det er mere end en sæson. Du har noteret det korrekt, men vi vil ikke sige, hvor mange. Men mere end én er faktuelt korrekt, siger serieduoen i et interview med GQ om adapteringen af spillets anden del.

Det betyder - hvis vi kaster os ud i noget simpel hovedregning - at "The Last of Us" som minimum kommer til at bestå af i alt tre sæsoner.

"The Last of Us" kan streames på HBO Max.

Denne artikel blev første gang bragt af Se og Hør. Dette er en redigeret version.

MestLæste