Film & serier

”Riverdale” siger farvel til Fred Andrews i morgen

Af Selina Sander Jensen 24. april 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
I sidste måned gik skuespilleren Luke Perry bort efter et slagtilfælde. Luke var midt i optagelserne til ”Riverdale” sæson 3, som lige nu kører på Netflix. I morgen bliver det sidste afsnit med Luke Perry vist.

Luke Perry døde på tragisk vis i sidste måned efter et slagtilfælde. Luke var i fuld gang med at få optagelserne i hus til resten af ”Riverdale” sæson 3, hvor han havde rollen som Archies far, Fred Andrews.

Efter hans død blev optagelserne til serien sat på pause, og skaberen af ”Riverdale”, Roberto Aguirre-Sacasa, fortalte i den forbindelse ET, at han godt ved, at de på et tidspunkt i serien bliver nødt til at tale om, at Fred Andrews ikke længere er med.

Læs også: Sådan siger "Riverdale"-kollegerne farvel til Luke Perry

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Den sidste scene Luke Perry nåede at være med i, bliver vist i det afsnit, der kommer på Netflix i morgen. Det vides stadig ikke, hvordan Fred Andrews bliver skrevet ud af serien. Roberto skriver i et Twitter-opslag, at den sidste scene. som Luke nåede at optage, er en smuk scene mellem far og søn (Fred og Archie). og at han ville ønske, at scener som den kunne vare for evigt.

Se opslaget her:

Vi kommer til at savne Fred Andrews!

Læs mere om