Film & serier

”Riverdale” sæson 4: Veronica Lodges storesøster er på vej til Riverdale!

Af Selina Sander Jensen 14. oktober 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
I sidste uge startede ”Riverdale” sæson 4 på Netflix, og i den nye sæson kommer Veronica Lodges storesøster, Hermosa Lodge, til Riverdale – og hun er efter sigende ligeså farlig som sin far, Hiram.

Som om der ikke allerede skete nok i ”Riverdale”, så kommer Veronicas Lodges storesøster, Hermosa Lodge, også snart til byen Riverdale. Det gør hun i det femte afsnit af den nye sæson, og vi kan nok godt regne med, at der bliver DRAMA for alle pengene.

For ifølge ”Riverdale”-skaberen Roberto Aguirre-Sacasa, så er Hermosa Lodge præcis ligesom sin far, Hiram Lodge. Det afslørede han på New York Comic Con 2019:

”Vi møder Veronicas storesøster i denne sæson. Hun hedder Hermosa, og hun er ligeså forræderisk som hendes far. Jeg mener, at Veronica på et tidspunkt siger noget i retningen af: ’hun er præcis ligesom far, men en kvinde, så endnu mere farlig.’”

Skuespilleren Mishel Prada afslørede på Instagram, at det er hende, der spiller rollen som Hermosa Lodge.

Læs også: Test: Kan du huske "Riverdale"-karakterernes allerførste replikker?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Se opslaget her:

Mark Consuelos, der spiller Hiram Lodge i ”Riverdale”, har fortalt Seventeen, at Hermosa Lodge er meget loyal overfor Hiram, og at hun nærmest er modsat Veronica. Til gengæld er hendes forhold til Hermione Lodge ikke særlig godt, for Hermosa har nemlig en anden mor.

Vi glæder os så meget til at se, hvad der sker, når Hermosa Lodge kommer til Riverdale! Har du fået set det første afsnit af den nye sæson?