Film & serier

"Riverdale" sæson 4 har fået en premieredato!

Af Selina Sander Jensen 18. juni 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hitserien om vennerne Jughead, Betty, Veronica og Archie har endelig fået en premieredato. Læs her, hvornår du kan se første afsnit af ”Riverdale” sæson 4 på Netflix.

The CW, der står bag hitserien ”Riverdale” har endelig afsløret, hvornår sæson 4 får premiere. I USA får første afsnit af den nye sæson premiere onsdag den 9. oktober, og det betyder, at den danske premiere på Netflix burde være torsdag den 10. oktober.

Sæson 3’s mystiske afslutning lægger op til endnu flere mysterier med Betty, Veronica, Archie og Jughead, og forhåbentlig får vi svar på, hvad der mon skete med Jughead i det allersidste afsnit af sæson 3.

Læs også: Test: Er du ekspert i "Riverdale" sæson 3?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Selv om vi ikke ved meget om handlingen i sæson 4, har Cole Sprouse, der spiller rollen som Jughead, fortalt PopBuzz, hvad han håber på at se i sæson 4:

”Jeg synes, at der er noget virkelig ’enjoyable’ ved, at Jughead er hjernen, og at FP Jones er musklerne, når de efterforsker sammen. Det er noget, jeg personligt gerne vil se mere af i sæson 4.”

Vi er også ret vilde med den duo, og vi glæder os viiirkelig meget til ”Riverdale” vender tilbage! Skal du også følge med i den nye sæson?