Film & serier

Redaktionens tudefilm

Af Redaktionen 23. februar 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvilke film får Vi Unge-tøserne til at græde? Se listen over vores yndlings tudefilm her.

Elsker du også en god tudefilm, der virkelig kan få dig til at hulke? Det gør vi, og her kan du se, hvilke film vi tuder allermest til.

Læs også: Top 5 romantiske filmscener, suk!

Sisse:
Jeg har set "Brokeback Mountain" flere gange, og jeg tuder hver gang. En gang så jeg den sammen med min kæreste. Han faldt i søvn og vågnede ved, at jeg sad og hulkede med mascara ned af kinderne. Pinligt!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Rikke:
Hvis "Titanic" er på skærmen, tuder jeg hver gang - og hver gang sidder jeg og krydser fingre for, at Leo klarer den…

Cecilie:
Jeg græder - på sådan en lykkeagtig måde - når jeg ser 50 First Dates med Drew Barrymore. Det er scenen, hvor Lucy kommer op på båden og ser sin datter, der gør udslaget HVER gang!

Line:
"Dear John" er den ultimative tudefilm. Jeg har set den flere gange, og den er stensikker hver gang: Jeg må have en pakke Kleenex frem!

Christine:
"Little Miss Sunshine". Fordi man godt kan være en smuk super freak, snøft!

Frk. Lund.
Jeg er virkelig en tudemarie, når det gælder film, og jeg sidder tit i biografen med tårer i øjnene, men den film, der har fået tårerne til at trille hurtigst er "Syv Liv" med Will Smith. Jeg var i biografen og se den med min kæreste, og jeg hulkede helt vildt i slutningen af filmen og også hele vejen hjem fra biografen. Det var forfærdeligt, men det var en supersmuk film. Jeg har dog ikke set den siden, da den simpelthen er så sørgelig!

Rikke Rud:
Jeg fælder ret tit en tåre, når jeg ser film. Men "Marley and Me" er en sikker vinder. Sådan tror jeg alle, der har haft et kæledyr, har det. Det er jo SÅ smukt!

Leela
Jeg græder faktisk aldrig til film... Udover da Gandalf dør i "Ringenes Herre". Det var et hårdt øjeblik.

Læs også: Det har vi lært af amerikanske film.

MestLæste