Film & serier

”The Rain”: Se traileren til sæson 2

Af Selina Sander Jensen 24. april 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det er snart et år siden, at den danske serie ”The Rain” kom på Netflix, og allerede dengang blev det offentliggjort, at der ville komme en sæson 2! Læs mere om den nye sæson her.

”The Rain” handler om en dødelig virus, der spredes gennem regn. I første sæson møder vi søskendeparret Simone og Rasmus, der desperat prøver at finde deres far, som arbejder for den ukendte organisation Apollon, der har et eller andet med virussen at gøre. Undervejs møder de en flok unge mennesker, og sammen tager de mod Sverige for at finde Apollons hovedkvarter.

Sæson 2 samler op, hvor den første sæson sluttede. De unge overlevende, med Simone i spidsen, er flygtet tilbage til karantænezonen. Rasmus har fået den smitsomme virus, og Apollon er i hælene på de unge mennesker i forsøget på at fange Rasmus. De søger ly i en skjult base, hvor nogle forskere prøver at finde en kur på virussen.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Simone og de andre er nødt til at redde Rasmus for også at kunne redde dem selv, og derfor løber de om kap med både tiden, og Apollon, hvis de vil opklare mysteriet om virussen og Apollons plan. Deres venskaber bliver samtidig sat på prøve i takt med, at virussen bliver farligere og farligere.

”The Rain” sæson 2 handler både om kærlighed, overgangen fra barn til voksen, venskab og at holde sammen, når det er sværest.

Se traileren her:

”The Rain” sæson 2 får premiere på Netflix allerede d. 17. maj 2019.

Vi glæder os viiirkelig til at se, om Rasmus bliver rask igen, og om Simone og de andre endelig får opklaret mysteriet! Skal du se med?