Film & serier

”Pretty Little Liars” – Det glæder vi os til

Af Luise Gregersen 10. juni 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Jubiii, i dag vender ”Pretty Little Liars” endelig tilbage til amerikansk tv! Se her, hvad vi glæder os mest til i den nye sæson! Advarsel: Indeholder spoilers!

Vi har ventet alt for længe på endelig at se vores fire (eller fem) yndlings-liars! I dag starter sæson fem af den populære serie "Pretty Little Liars" nemlig igen på amerikansk tv. Sæson fire af serien sluttede mildt sagt sindssygt, så vi er superspændte på at se de nye afsnit.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Det vidste du ikke om "Pretty Little Liars"

Finder man mon endelig ud af, hvem den mystiske A er, kommer Caleb endelig tilbage, og hvad skal der ske med Ezra og Arias forhold?

Tag testen: Hvem er du fra "Pretty Little Liars"?

Se med i galleriet, hvor vi gennemgår de ting, vi glæder os mest til at få svar på i den nye sæson af "Pretty Little Liars". Spoiler alert! Hvis du ikke har set sæson fire af serien, så skal du nok lukke øjnene.

”PrettyLittleLiars”Detglæderviostil

Hvem er A? Får vi mon endelig svaret i sæson fem af ”Pretty Little Liars”?
Yaaay, Caleb vender tilbage til Rosewood i sæson fem af ”Pretty Little Liars”. Vi håber, det betyder, at Hanna og Caleb finder sammen igen. Haleb <3
Vil Emilys gamle følelser for Alison begynde at blomstre igen, nu hvor hun er tilbage?
Noget af det mest spændende, der skete i sæsonfinalen, var Ezras kamp med A på taget. Vi krydser fingre for, at Ezra ikke ender med at blive det næste offer for A. Serien ville seriøst ikke være det samme uden ham! Det er heller ikke nogen hemmelighed, at tingene sluttede lidt kompliceret mellem Ezra og Aria i sæson fire, så det bliver spændende at se, hvor de to står i den nye sæson.
Hvad sker der, nu hvor kliken er samlet igen? Og har pigerne tænkt sig at holde det skjult, at Alison stadig er i live?

MestLæste