Paradise Hotel
Film & serier

"Paradise Hotel 2017": Her er de nye deltagere

Af Anne-Sophie Uldall Petersen 17. februar 2017
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Skal du følge med i årets sæson af "Paradise Hotel"? Her får du et hurtigt overblik over de nye deltagere.

Lige om lidt starter den nye sæson af "Paradise Hotel", og hvis du skal se med i år, skal du da lige lære de nye deltagere at kende.

Test dig selv: Hvor langt ville du nå i "Paradise Hotel"?

Se de deltagere, der starter inde på hotellet, her i galleriet, og find din nye favorit-Paradiso.

"ParadiseHotel2017":Deltagerne

Klik videre i galleriet, og læs mere om deltagerne.
Foto: TV3
20-årige Anders beskriver sig selv som charmerende og omsorgsfuld. Han kunne også godt tænke sig at læse jura på universitetet efter "Paradise Hotel".
Foto: TV3
Maja er ikke særlig stor, men hun er vant til at fylde meget i et selskab og få meget opmærksomhed. Og så er hun i øvrigt en rigtig dansemus, der er svær at få væk fra dansegulvet, når festen først er igang.
Foto: TV3
Synes du, at Boris ser lidt bekendt ud? Han er Fie Laursens storebror og har allerede en stor following på de sociale medier. Han er energisk, udadvendt og lidt af en festabe.
Foto: TV3
Nanna blogger sammen med en veninde om tøj og makeup og går meget op i sit udseende. Hun ses sjældent uden et stort smil på læben.
Foto: TV3
Christian er pigeglad og charmerende, så mon ikke han kommer til at have en Paradise-flirt eller to? Han siger også selv, at han er ret dårlig til at holde hemmeligheder. Kan det blive et problem på hotellet?
Foto: TV3
Shanne har columbianske rødder, og hvis du synes, hun ser lidt bekendt ud, er det fordi, hun har været med i serien "Shanne og veninderne" på DR Ramasjang.
Foto: TV3
Jonas laver musik, er DJ og glad for computerspil. Han går heller ikke ret meget op i Janteloven, så mon ikke han kommer til at være ret frembrusende i årets sæson?
Foto: TV3
Simone beskriver sig selv som omsorgsfuld, ansvarlig og smilende. Men hun er bestemt ikke bange for at sige fra, hvis det bliver nødvendigt. Får vi det at se i årets sæson?
Foto: TV3
Alderspræsidenten er fyldt med tatoveringer, men er meget en mild type, der for eksempel går i kirke for at finde ro, og han har faktisk også reddet et liv for nogle år siden.
Foto: TV3
Tanja er opvokset på Samsø og kan ved første øjekast virke lidt stille, men hun lover, at hun er sjov og festlig, når man først lærer hende at kende.
Foto: TV3

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs mere om