Gossip Girl
Film & serier

OMG! Vender Gossip Girl tilbage?

Af Selina Sander Jensen 5. februar 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Er der andre end os, der savner vores favorit Upper East-sidere? Hold ud! Der er nemlig chance for, at Gossip Girl bliver genindspillet! Læs mere her.

Artiklen indeholder spoilere fra Gossip Girl.

Wow! Det er allerede 7 år siden, at Chuck og Blair blev gift, og Dan Humphrey blev afsløret som Gossip Girl. Men nu skal vi måske ikke savne vores favorit Upper East-sidere meget længere. Der er nemlig chance for, at Gossip Girl bliver genindspillet!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Chefen for TV-kanalen (The CW) bag Gossip Girl, Mark Pedowits, bekræftede i sidste uge på et pressemøde, at det ikke er udelukket at genindspille vores yndlingsserie om Manhattans Elite.

Det er dog ikke sikkert, at serien ville blive præcis som vi kender den:

- Jeg ved ikke helt, hvordan den ville blive. Meget er op til Warner Bros og producenterne, for man har ikke lyst til at lave det uden dem, fortalte Mark Pedowits.

TV-kanalen har tidligere genoplivet en del gamle serier, og derfor er vi helt oppe og køre over chancen for en ny omgang Gossip Girl!

Både Blake Lively (Serena Van Der Woodsen) og Leighton Meester (Blair Waldorf) er åbne over for at vende tilbage til deres roller. Blake Lively sagde til Variety i april 2017, at hun var rimelig åben for at indtage rollen som Serena van der Woodsen igen.

- Jeg har lært i mit liv, at man aldrig skal sige aldrig.

I August 2017 sagde Leighton Meester til Vanity Fair, at hun var åben for at spille Blair Waldorf igen. Hun ville aldrig afvise muligheden, hvis alle var med på den og timingen var rigtig for hende.

Vi krydser fingre for at Blake og Leighton snart vender tilbage i rollerne som Blair og Serena!