Film & serier

OMG! Riverdale siger farvel til to karakterer…

Af Amalie Takahashi Christiansen 25. februar 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Er du kæmpe fan af Riverdale? Så læs med her! Der er nemlig triste nyheder… To af seriens højtelskede karakterer forlader serien, og vi kommer ikke til at se mere til disse to stjerner efter fjerde sæson…

Riverdales fjerde sæson er netop nu i gang, og frem til april 2020 udgives der et nyt afsnit hver uge. Men når sæson 4 er forbi, må Riverdale sige farvel til to karakterer...

Det er en trist nyhed for alle Riverdale-fans og Vi Unge hejser sørgeflaget.

De to karakterer, som vi snart skal sige farvel til, er FP Jones, der spilles af skuespilleren Skeet Ulrich, og Hermione Lodge, der spilles af skuespilleren Marisol Nichols. Begge stjerner har været en del af serien siden begyndelsen i 2017, og de vil blive savnet megameget!

I Riverdale spiller Skeet far til Judhead Jones (Cole Sprouse), og Marisol spiller mor til Veronica Lodge (Camilla Mendes).

Det er endnu uvist, hvordan FP Jones og Hermione Lodge kommer til at forlade serien – her kan man kun gætte, og det gør det endnu mere nervepirrende at skulle vente på sæson 5 af serien.

Læs også: Se hvem Gigi og Zayn er endt i Twitter-krig med

I en udtalelse til det amerikanske medie E! News sagde Skeet:

“Jeg er utroligt glad for de venskaber, jeg har fået i forbindelse med Riverdale, og jeg vil savne at se alle hver dag.”

Opfølgende fortalte han:

”Jeg er stolt af at have været en del af en så talentfuld gruppe af mennesker, foran kameraet og bagved kameraet. Men jeg har besluttet, at det er tid til at komme videre og udforske andre kreative muligheder.”

Foto: Mega

Ligeledes sagde Marisol til E! News:

”Det har været helt utroligt at bringe Hermione Lodge til live og at arbejde med et så fantastisk cast – som er blevet familie. Vi har haft så mange vidunderlige stunder sammen, de bedste af de bedste og de værste af de værste. Vi har virkelig de bedste fans nogensinde. Jeg ser frem til det næste kapital, og jeg er spændt på fremtiden.”

Foto: Mega

De to karakterers exit er desværre ikke en alt for tidlig aprilsnar… Riverdales producer, Roberto Aguirre-Sacasa, har nemlig bekræftet nyheden i en udtalelse til E! News: ”En del af livet i Riverdale – og en del af at vokse op – er at sige farvel til folk.”

Og desværre bliver Riverdale-fans altså også ramt af livets nedture... Det lader dog også til, at Riverdales producer selv ville ønske, at det kunne være anderledes, mens han takkede de to skuespillere for deres indsat:

”Jeg er taknemmelig overfor Skeet og Marisol for deres utrolige arbejde på serien de sidste fire år, og vi ønsker dem alt vel i fremtidens bestræbelser. F.P. og Hermione vil aldrig være langt fra vores hjerter. Og selvfølgelig er de altid velkommen til at vende tilbage til Riverdale,” sagde seriens producer i en udtalelse til E! News.

Man kan kun håbe på, at Roberto Aguirre-Sacasa mener, hvad han siger og vil tage de to skuespillere Skeet Ulrich og Marisol Nichols til nåde, hvis de skulle fortryde deres beslutning om at forlade serien...

Vi Unge ser i hvert fald spændt til, når måden hvorpå de to stjerner vil gøre deres exit i serien, bliver afsløret i sæson 5.

MegetMere