riverdale
Film & serier

OMG! Helt særligt afsnit af "Riverdale" på vej

Af Emil Minana, SE og HØR 25. januar 2018
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Snart får du lov til at høre, hvor godt Cole Sprouse, Lili Reinhart, KJ Apa og alle de andre i "Riverdale" synger!

Glæd dig til april! Det er nemlig blevet afsløret, at der kommet et særligt musical-afsnit af yndlingsserien "Riverdale". Afsnittet, der kommer til at bestå af 11 sange, kommer til at være bygget op omkring skolens teateropsætning, hvor de skal spille "Carrie: The Musical". Det bliver dog en lille smule anderledes, end vi er vant til. Afsnittet skal nemlig forestille at være en dokumentar, der bliver filmet af Cole Sprouses rolle, Jughead Jones.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

På "Riverdale"'s Instagram-profil har vi allerede fået lov til at se rollelisten til musicalen.

Et opslag delt af Riverdale (@thecwriverdale) den

Det bliver Cheryl Blossom, der spiller hovedrollen som Carrie White, mens Veronica Lodge, Archie Andrews, Betty Cooper og Jughead Jones alle er at finde i musicalen. Fans verden over er allerede vilde med ideen om et musicalafsnit, men det er måske ikke alle seriens skuespillere, der har samme glæde over at skulle synge.

Læs også: Det skal du vide om "Riverdale"-skuespillerne

Cole Sprouse har nemlig tidligere været ude og fortælle, at han helst ikke ville være med i en musical.

- Jeg har lige overlevet en Disney-karriere uden at synge, fortalte Cole i maj i et interview med E!Online .

- Det er virkelig den eneste ting, hvor jeg har været sådan helt: "Please, lad være med at få mig til at synge", fortalte han også i interviewet.

Musical-afsnittet bliver vist på amerikansk TV den 18. april, og stort set lige efter vil det være at finde på Netflix herhjemme.

Vi må bare sige, at vi glæder os til at høre, hvordan det lyder, når Cole Sprouse, Lili Reinhart, Madeline Petsch, KJ Apa, Camila Mendes og alle de andre åbner op for godteposen og giver os en smagsprøve på deres sangstemmer.

Se billeder fra Lily og Coles badeferie sammen hos SE og HØR her!

I gallieriet herunder kan du læse om serie-karakterer, vi vi ELSKE at møde!

7sejeserie-karakterervivilleELSKEatmøde

Vi griner bare ved tanken! Barney er en af de sjoveste karakterer, der overhovedet er lavet, og hvor ville vi gerne give ham en high five og høre ham sige ”wait for it”.
All Over
Der er mange fra “The Vampire Diaries”, vi gerne vil møde, men at stå ansigt til ansigt med Damon ville da være for awesome! Han er nemlig den perfekte blanding af en bad guy med spydige og sjove kommentarer, der også har en superblød side.
All Over
Hvem der bare havde en ven som Kurt! Han er trofast, sjov og altid klar med en kæk kommentar, og så elsker han gossip – præcis som os!
All Over
At vælge imellem karaktererne fra “Venner” er nærmest et umuligt valg, men skal vi vælge en, må det blive Chandler. Det kan kun blive grineren!
All Over
Vi elsker hendes stærke personlighed, sjove kommentarer og bløde side. Hvor sejt ville det lige være at møde ”Queen Bee” af Manhattan?
All Over
Han er måske den lækreste i hele PLL-universet, og så er han endda en sej politimand. Win!
All Over
Vi griner seriøst virkelig tit af ham, og vi har svært ved at vælge, om vi helst vil have ham som bedste drenge-ven eller kæreste!
All Over

Læs mere om