Film & serier

OMG! Der kommer en "Riverdale"-spinoff-serie

Af Maria Hoang, SE & HØR 8. august 2018
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det her er den bedste nyhed EVER!

Hvis du heller ikke kan få nok "Riverdale", så kan du godt begynde at glæde dig.

The CW, der er den amerikanske TV-kanal bag den populære TV-serie, har nemlig afsløret, at en "Riverdale"-spinoff er under udvikling.

The CW's direktør Mark Pedowitz afslørede mandag, at manuskripforfatteren bag "Riverdale", Roberto Aguirre-Sacasa, er i gang med at udvikle en spinoff-serie, der er sat til at få premiere i TV-sæsonen 2019-2020.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Når det kommer til "Riverdale"-spinoffs, så venter jeg på at høre, hvad Roberto har af tanker. Han har nogle tanker, lovede Mark Pedowitz på et pressemøde mandag.

Læs også: "Riverdale" sæson 3: Det ved vi om den nye sæson

Desværre er det ikke mange detaljer, manuskriptforfatteren vil ud med om den kommende serie.

- Vi er virkelig spændte, men det er stadig tidligt i processen. Men det kommer til at være meget anderledes end "Riverdale", fortalte Roberto Aguirre-Sacasa ifølge ET Online.

Tredje sæson af "Riverdale" får premiere i USA den 10. oktober.

I weekenden afslørede KJ Apa, der spiller Archie Andrews, nye detaljer om den kommende sæson af "Riverdale".

- Vi starter med at se Archie tiltalt for mordet på Cassidy Bullock, og han slog hende tydeligvis ikke ihjel, for vi så Andre, Veronicas chauffør, slog ham ihjel. Så vi starter sæsonen i retten. Det er et varmt og svedigt retslokale. Det er den varmeste sommer, som Riverdale nogensinde har oplevet. Vi får se, om Archie skal i fængsel eller ej, fortalte KJ Apa til Seventeen.

Læs også: Se traileren til "Riverdale" sæson 3

I interviewet med Seventeen fortalte KJ Apa også, at det kommer til at gå dårligt mellem Archie og Veronica.

- Jeg tror, at risikoen for at han skal i fængsel i mange år, går ud over hans forhold med mange af de andre, fordi han ikke har mulighed for at se dem. Der er en konfrontation mellem Archie og Veronica, hvor hun vil besøge ham i fængslet, og han ikke har lyst til, at hun skal komme, fordi miljøet i fængslet ikke er det bedste for en person som Veronica, fortalte KJ.

Læs flere nyheder om de kendte hos SE & HØR her.