Film & serier

Nyt kærlighedsdrama med Thomas Doherty: Se traileren her!

Af Selina Sander Jensen 18. juli 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Er du også vild med kærlighedsdrama, romantik og dans? Så skal du se traileren til den kommende film ”High Strung Free Dance”! Læs mere her, og se traileren.

Vi elsker kærlighedsfilm, og det gør bestemt heller ikke noget, hvis den også indeholder både drama og vilde dancemoves. Om et par måneder får filmen ”High Strung Free Dance” premiere, og så er der dømt både dans, drama og en masse kærlighed!

Filmen handler om balletdanseren Barlow (Juliet Doherty), som drømmer om at slå igennem på Broadway. Hun får en rolle i musicalen ”Free Dance”, som bliver koreograferet af en fyr, der hedder Zander Raines (Thomas Doherty). Samtidig følger man den unge pianist Charlie (Harry Jarvis), der drømmer om at slå igennem med sin musik. Tilfældigvis ender Charlie med at blive pianist i den samme musical, som Barlow har fået en rolle i. Barlow bliver interesseret i både koreografen Zander OG pianisten Charlie – og så er der dømt kærlighedsdrama!

Læs også: Test: Hvilken film minder dit liv om?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Thomas Doherty, der spiller rollen som Zander, har også spillet med i Disneys serie ”The Lodge” og ”Descendants”-filmene – og så er han kæreste med skuespilleren Dove Cameron.

Du kan se traileren til filmen lige her:

”High Strung Free Dance” får premiere den 11. oktober i USA, og vi håber virkelig, at man kan se den i Danmark kort tid efter!

Læs mere om

MestLæste