Film & serier

Nye afsløringer om Mona fra "Pretty Little Liars"

Af Marie Søndergaard 27. marts 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Har du også undret dig over alle de mystiske ting, der er sket med Mona i PLL? Få svar på dine spørgsmål lige her.

Psst … hvis du ikke har set sidste afsnit af sæson 5 af "Pretty Little Liars", skal du måske ikke læse videre, da der kan være spoilers!

Vi var både overraskede og helt vildt glade, da vi så sæsonafslutningen på PLL og fandt ud af, at en af vores yndlingskarakterer, nemlig Mona, alligevel ikke er død! Men vi så hende jo helt hvid i ansigtet i bagagerummet på en bil? Hvad foregår der?!?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: SPOILER ALERT: Og "A" fra PLL er ...

- Så vidt jeg har forstået, planlagde Mona at fake sin død og derefter mødes med Mike. Men hun blev overfaldet af "A", og det var helt ægte, da de kæmpede på hendes værelse, og jeg tror, hun blev bedøvet, fordi man jo så hende i bagagerummet med øjnene åbne. Så ja, jeg blev bedøvet og taget med til dukkehuset, hvor jeg har været, siden jeg forsvandt, og det er derfor, Mike virkelig troede, at jeg var død, fortæller Janel Parrish, som spiller Mone i PLL, til Seventeen.

Men selv om Mona er en af "fangerne" i dukkehuset, har hun ikke helt ren samvittighed, for hun har nemlig hjulpet "Big A".

Test dig selv: Hvem fra PLL skal du date?

- Altså, Mona siger jo, at "A" tilbød hende en vej ud af Radley. Så hun lavede altså en aftale om at arbejde sammen med "A" og kæmpe mod pigerne. Men hun havde aldrig kontrollen. "A" var altid ét skridt foran. Så ja, Mona var den første "A", men Charles er "Big A". Alle tænker: "Hvem fanden er Charles?", men i den næste sæson bliver det hele mindre forvirrende, siger Janel.

Hun afslører også, at hun ikke ved, om Mona rent faktisk vidste, hvem "A" var, før hun "døde". Enten troede hun bare, det var Alison, ellers var det noget, der var planlagt af "Big A", at hun skulle sige. Men nu er Mona i hvert fald et offer som de andre.

Læs også: 10 ting i PLL, der får os til at grine

Hvad synes I om sæsonafslutningen på PLL og afsløringen af "Big A"?

Sefyrenefra”PrettyLittleLiars”ibaroverkrop

MestLæste