Film & serier

Ny serie: Sonnys Chance

Af Tóra Effersøe Mortensen i samarbejde med Disney Channel 3. august 2009
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vores nye yndlingsserie...

Komedieserien "Sonnys Chance" er historien om Sonny Munroe (demi Lovato), der er en talentfuld pige fra det amerikanske midtvest, som efter at have lagt sine egne komiske videoklip ud på nettet, bliver opdaget af en TV-producent og får chancen for at prøve sit skuespiltalent af i "So Random!", en meget populær komedieserie for børn og unge.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Sonny flytter til Californien med sin mor og møder "So Random!"-skuespillerne, som hun håber at blive venner med. Men Sonnys sprudlende væremåde gør ikke indtryk på Tawni Hart, den ubestridte dronning på settet. Tawni gør hvad som helst for at være den største stjerne i "So Random!" og har gruet for at få et nyt medlem på holdet, idet hun fryger, at hun skal miste sin plads i rampelyset..

Sonny får dog kontakt med nogle af "So Random!"-skuespillerne, blandt andet specielle og originale Zora, den selvsikre og coole Nico og hans ven, den frygtløse Grady.

Foruden sine egne skuespillerkolleger møder Sonny også hjerteknuseren Chad Dylan Cooper, stjernen i det populære teenage-drama "MacKenzie Falls", som indspilles i nabostudiet. Hun finder imidlertid ud af, at Chads ego er mere end hun kan holde ud, og at der er en langvarig rivalisering mellem de to hold.

"Sonnys Chance" med Demi Lovato har premiere fredag den 21. august kl. 18.35 på Disney Channel.

Læs mere lige her!

MestLæste