Film & serier

Ny podcastserie: ”Tag godt imod Mathilde”: Hør alle afsnit nu

Af Anna Løwe 27. august 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Mathilde starter på en ny skole, og hun kender ingen. Heldigvis får hun hurtigt en ny snapven, som viser sig at være både sød og cute – og måske også ret interesseret i Mathilde?! Hør alle afsnittene her.

I det første afsnit af "Tag godt imod Mathilde" begynder Mathilde på en ny skole, fordi hun vil starte på en frisk. Tag godt imod hende, og hør, hvad der sker!

I første afsnit af "Tag godt imod Mathilde" møder Mathilde Lukas i bussen på vej hjem fra skole. Han tilføjede hende på Snapchat, og nu venter hun bare på at se, hvad der sker. Hør andet afsnit "Din nye snapven" for at finde ud af, hvem Lukas er.

Tredje afsnit, "Det desperate kys" foregår i idrætshallen, hvor Mathilde skal til fest. Lukas har kaldt "shotgun" til at danse med Mathilde som den første. Ulala!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Mathilde kyssede med en totalt random fyr på dansegulvet i det sidste afsnit. I 4. afsnit, "Smuk i Fakta" får Mathilde sig lidt af en overraskelse i Fakta. Hør det nedenfor:

Lukas har inviteret Mathilde på date, og nu kan du høre, hvordan den går. 5. afsnit, "Pepsi eller Faxe?", er klar:

Mathildes og Lukas' date endte helt perfekt - nemlig med et dejligt kys. Det sidste afsnit i "Tag godt imod Mathilde" hedder "Endelig fredag" - Mathilde skal nemlig besøge Lukas fredag aften, og de har hele huset for dem selv. Hør, hvad der sker, lige her: