Film & serier

Nu kan du se Paradise og Masterchef helt gratis på ny streamingtjeneste

Af Josephine Sjelhøj 18. maj 2022
Foto: PR
En ny, gratis streamingtjeneste har netop ramt Danmark, og det betyder, at du kan se programmer som "Paradise" og "Masterchef" helt uden at betale en krone.

Vil du også have adgang til en masse film og tv-serier helt gratis? Så skal du måske prøve den nyeste streamingtjeneste i Danmark.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Onsdag d. 18. maj blev den annoncefinansierede streamingtjeneste Pluto TV nemlig lanceret i Danmark, og det betyder, at du nu kan se nogle af dine yndlingsserier helt gratis.

Pluto TV er den første streamingtjeneste i Danmark, som tilbyder film, serier og et udvalg af tv-kanaler helt gratis. Indholdet består blandt andet af reality-favoritter såsom "Paradise" og "Masterchef", ligesom man også kan se titler fra både MTV og Nickelodeon.

Hvordan kan man se film og serier gratis?

For at se film og tv-serier helt gratis, skal du blot gå ind på pluto.tv, og så er du klar. Man skal nemlig hverken oprette en bruger eller tilmelde sig på andre måder.

Uanset om du er til true crime eller underholdende reality, er der med garanti noget, du kan gå i gang med næste gang, du skal streame en serie.

MegetMere