Fantino
Film & serier

Nu er datoen afsløret: Her får 'Fantino mod Bonde' premiere

Af Anja Bruneskjold 20. april 2023
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Mikael Rieck
Om ganske få uger vender de populære DR-værter tilbage til skærmen med et helt nyt underholdningsprogram.

Hvem er bedst til at underholde seerne?

Det spørgsmål skal 'Curlingklubben'-værterne Maria Fantino og Christian Bonde forsøge at besvare, når de den 13. maj går i luften med deres DR-show 'Fantino mod Bonde'.

Makkerparret skal i tre runder kæmpe mod hinanden – og i sidste ende er det således publikum, der beslutter, hvem af de to der er allerbedst til at underholde.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

– 'Fantino mod Bonde' er vores nye format, hvor værternes skæve og alternative vinkel på verden tilfører en helt ny dimension til dansk underholdning på tv. De to er ikke blege for at sætte sig selv i spil og på spil, og vi glæder os til at invitere seerne med indenfor til en time lørdag aften, hvor vi kommer godt rundt i emnerne, der udspringer af dansk kultur. Og så er der stor mulighed for at opleve noget, man aldrig har set før, lyder det fra Erik Struve Hansen, programansvarlig chef i DR, i en pressemeddelelse.

Gennem seks lørdage skal Maria Fantino og Christian Bonde altså forsøge at vise publikum hver deres særlige underholdningstalent – og noget tyder på, at alle kneb gælder.

Makkerparret allierer sig nemlig med alt fra dansere til hypnotisører og bueskyttere. Og så står også særlige kollegaer som eksempelvis Joakim Ingversen, Stephania Potalivo, dommerne fra 'Bagedysten', vejrværter, stjernerne fra 'Cirkus Summarum', Klaus Bundgård og Kåre Quist klar til at hjælpe.

'Fantino mod Bonde' har premiere på DR1 lørdag den 13. maj og kan både ses på DR1 og DRTV.

Denne artikel blev første gang bragt af SE og HØR. Dette er en redigeret version.

Læs mere om

MestLæste