Film & serier

Mød skuespillerne fra den nye Netflix-serie ”I Am Not Okay With This”

Af Amalie Takahashi Christiansen 6. marts 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Producerne bag den populære serie "Stranger Things" er tilbage med en ny ungdomsserie ”I Am Not Okay With This", som er en ny tilføjelse til Netflix’ store seriesamling - mød skuespillerne her, når Vi Unge forbereder dig på, hvilke skøre ting du kan forvente af seriens karakterer!

Der er store forventninger til Netflix' nye serie ”I Am Not Okay With This” - den er nemlig lavet af de samme producere som stod bag den populære serie "Stranger Things".

Serien ”I Am Not Okay With This” er en ny tilføjelse til Netflix’ store seriesamling. Den er baseret på forfatter Charles Forsmans tegneserie og blev udgivet den 26. februar 2020.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Forestil dig at du skal navigere rundt i de komplekse ting ved high-school, familiedrama og en kompliceret forelskelse samtidig med, at du skal håndtere dine nyopdagede superkræfter – dette er virkeligheden for hovedpersonen, den 17-årige Sydney Novak, der spilles af skuespillerinden Sophia Lillis.

Måske er du allerede i fuld gang med at bingwatche serien, eller også har vi givet dig lyst til at kaste dig ud i et serie-marathon med ”I Am Not Okay With This” – men inden du bliver helt opslugt af serien, så mød castet til den nye Netflix-serie. Nogle af seriens karakterer kender vi allerede fra andre film og serier, mens andre er helt nye foran kameraet.

Læs med når Vi Unge forbereder dig på, hvilke skøre ting du kan forvente af seriens karakterer!

Sophia Lillis som Sydney Novak

Sophia Lillis spiller hovedrollen som den 17-årige Sydney Novak i ”I Am Not Okay With This”. Hun er bedst kendt for at have medvirket i de horrorfyldte film ”It” som karakteren Beverly Marsh, og har for nylig spillet med i filmen ”Nancy Drew og den skjulte trappe” i hovedrollen som Nancy.

Til teenage-magasinet ”Seventeen” har Sophia Lilli fortalt, hvad hun synes om sin karakter som Sydney Novak i den nye serie:

”Jeg elskede virkelig Syd som karakter. Jeg synes, at hun er lige så morsom, som hun er en hjertevarm person. Bare måden hun handler og det, at hun er meget optimistisk trods alt det der foregår omkring hende. Hun vil bare virkelig gerne leve et normalt liv – så meget, at selv med superkræfter fokuserer hun stadigvæk på Dina og Brad. Man ser hende bare tilpasse sig og langsomt lære, hvem hun virkelig er, og acceptere sin identitet, hvilket fik mig til virkelig at kunne lide denne historie."

Wyatt Oleff som Stanley Barber

I ”I Am Not Okay With This” spiller Wyatt Oleff drengen Stanley Barber (nabo til hovedpersonen Sydney Novak). Han har i øvrigt medvirket i "Guardians of the Galaxy", hvor han spiller den unge udgave af Peter Quill. Han har også haft gæsteroller i blandt andet TV-serierne ”Shake It Up!” og ” Once Upon a Time”.

“Stanley er meget interessant. Han er så ucool, at han overskrider cool. Den slags skalaer betyder ikke rigtig noget for ham, så han er meget afslappet, antager jeg. Stan er meget interesseret i Syd (Sydney), fordi hun er så forskellig fra alle, og deres forhold vokser på grund af det og de forskelle, de deler,” delte Wyatt med teenage-magasinet ”Seventeen”.

Sofia Bryant som Dina

Rollen som Dina i “I Am Not Okay With This” er Sofia Bryants første store rolle. Hun har tidligere medvirket i mindre roller i serierne “Blue Bloods” og “The Good Wife”.

Til teenage-magasinet ”Seventeen” afslørede hun:

”Min karakter Dina er en sprudlende, brusende, sød badass-agtig stærk pige. Men hun har meget plads til at vokse. Hun gennemgår meget.”

Richard Ellis som Bradley Lewis

Richard Ellis har tidligere medvirket i TV-serien “Veronica Mars”, men nu er det som bøllen Bradley Lewis i “I Am Not Okay With This”

“Brad er en klaphat. Han er bare forfærdelig. Udtrykket som jeg har brugt til at beskrive ham, er indbegrebet af en fyr, der var populær i gymnasiet. Han tror ligesom, at han styrer det hele, og bedre bliver det ikke for ham. Der er status, der følger med at være sammen med denne fyr, og desværre ser du lignende fyre over hele landet. Det er spændingen ved at føle sig vigtig, han nyder. Han føler, at han ikke kan gøre noget galt,” fortalte han til teenage-magasinet ”Seventeen”.

Aidan Wojtak-Hissong som Liam Novak

Aiden Wojtak-Hissong har haft mange roller trods sin unge alder. Han medvirker blandt i TV-serien ”Playdate” og lægger stemme til Leo i tegnefilmsserien “Let’s Go Luna!”. I “I Am Not Okay With This” spiller han rollen som Sydneys yngre bror, Liam Novak. I serien er han en sej gut, der ikke lader noget gå ham på uanset sine omgivelser. Han forsøger at hjælpe Syd på alle tænkelige måder, han kan, især i tider hvor hun har svært ved at håndtere sit nye ansvar.

Kathleen Rose Perkins som Maggie Novak

Kathleen Rose har meget erfaring med at være foran kameraet. Hun har blandt andet medvirket i filmen ”Gone Girl” og i filmene ”The Skeleton Twins”.

Maggie spiller moren til hovedpersonen Sydney i “I Am Not Okay With This”. Som enlig mor prøver hun at gøre sit bedste for at sørge for Sydney og hendes bror, men hun har ofte svært ved at få forbindelse med dem, da hun arbejder meget. På trods af at hun vil være der for sine børn, skjuler hun også en stor hemmelighed om deres far.

Hvis du er helt oppe at køre over seriens karakterer, så se med i den nervepirrende trailer til “I Am Not Okay With This”.