Film & serier

Min yndlingsfilm…

Af Sisse 21. oktober 2009
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
…er afhængig af mit humør!

Som filmansvarlig bliver jeg virkelig tit spurgt, hvad der er min yndlingsfilm. Og selv om det er et simpelt spørgsmål, så er det altså virkelig svært at svare på. Jeg er både til action, romantik og sjove film - selv om jeg indimellem synes, at jeg griner på alle de forkerte tidspunkter!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Det tætteste, jeg kan komme på et svar er nok, at jeg har en yndlingsfilm til hvert et humør. Er jeg lidt nede, skal jeg bare smide "Amélie fra Montmarte" i maskinen, så bliver jeg i bedre humør. Har jeg brug for at grine fjollet i halvanden time, er det "Shrek 2", der står for underholdningen.

Når jeg synes, at alle drenge er dumme, ser jeg "Sex and the City" med tøserne, og når jeg har brug for at se på noget seriøst man-candy, er det "Pirates of the Caribbean" (eller en hvilken som helst anden film med Johnny Depp), der bliver sat på.

Når jeg er forelsket, elsker jeg "Titanic", når jeg er vred, raser jeg ud med "Kill Bill", og har jeg lyst til en film, hvor jeg kan ALLE replikkerne, er det kun "Dirty Dancing", der dur. Og så er der jo lige de tidspunkter, hvor jeg bare er nødt til at kaste "Twilight" i dvd-afspilleren. Og, og, og…

Det er altså ikke nemt, det der med yndlingsfilm. Hvilken en er din?

Læs mere om