Pitch Perfect
Film & serier

Megagode nyheder til ”Pitch Perfect”-fans!

Af Anne-Sophie Uldall Petersen 14. februar 2017
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
”Pitch Perfect 3” bliver meget bedre, hvis det her er sandt!

Det er kun et par måneder siden, at vi fik de triste nyheder om, at fyrene fra The Treblemakers ikke skal være med i ”Pitch Perfect 3”, men nu tyder noget på, at vores yndlings-Treblemaker alligevel skal være en del af den nye film.

Læs også: Sørgelig "Pitch Perfect"-nyhed

Adam Devine, der spiller Bumper i de populære film, lagde nemlig et videoklip i sin story på Instagram, hvor han sidder i en bil og synger, imens der står ”Pitch Perfect 3” med store pink bogstaver.

Vi vil totalt gerne se Bumper i ”Pitch Perfect 3” og føler, at Adams Insta-story MÅ være et tegn på, at han skal være med igen.

Læs også: Hør den nye "High School Musical"-duet

”Pitch Perfect 3” forventes at få premiere i løbet af 2017.

I galleriet kan du se skuespillere, der også er gode til at synge:

12skuespillerederogsåkansynge

Både i ”Skins” og ”About a Boy” charmerer søde Nicholas Hoult med sin bløde stemme. Hør ham her!
Både i ”Juno” og i forbindelse med spillet ”Beyond: Two Souls” synger Ellen Page, og det gør hun altså rigtig godt!
Reese Witherspoon overraskede alt og alle, da hun i ”Walk the Line” spillede June Carter og tryllebandt alle med hendes søde stemme. Hør en af sangene fra filmen her.
Er der noget, Ryan Gosling ikke kan finde ud af? Åbenbart ikke! For han kan faktisk også synge, og det gør han blandt andet i ”Blue Valentine”. Han har endda også udgivet et album som en del af et band.
Seje Emma Stone synger faktisk både i filmen ”In Search of the Patridge Family” og i ”Easy A”. Hør hende her!
Havde du i forvejen et crush på ”Pretty Little Liars”-hottien Keegan Allen, så bliver det i hvert fald ikke mindre nu: Han kan nemlig også synge! Se den søde hjemmevideo her.
Liam Hemsworths hotte storebror Chris kan mere end bare at se godt ud og være en fremragende skuespiller. I ”Home & Away” synger han også en lille sang.
Vi fik totalt gåsehud, da vi for første gang hørte Jennifer Lawrence synge ”The Hanging Tree” i ”The Hunger Games: Mockingjay part 1”, og vi har hørt den lige siden. Vi håber på mere sang fra Jennifer!
Med hendes rolle som Khaleesi i ”Game of Thrones”, er hun blevet en verdenskendt skuespiller, men faktisk har hun også et naturtalent for sang. Det viste hun sidste år, da hun fik debut på Broadway i USA. Hør hendes smukke stemme her.
Han spillede playboyen Barney i ”How I Met Your Mother”, men til dagligt bruger Neil Patrick Harris faktisk meget af sin tid på at synge.
Anna Kendrick synger så godt, at hendes sang ”When I’m Gone” i ”Pitch Perfect” har fået over 173 millioner visninger. Wow!

Læs mere om

MegetMere