kom på ferie med Kidd i programmet Kiddcation
Film & serier

Kom på ferie med Kidd

Adele Bennett-Larsen 6. december 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: @kiddcph
Kom med til Italien i ALLYs nye serie ’KIDDcation’, hvor Kidd tager os med på hans yndlingsrestauranter og fortæller historier fra hans mange ture til landet.

Sol, varme, pasta og kolde drikke er hvad, der får Nicholas Westwood aka. Kidd til at komme heeelt ned i gear. I de første to afsnit af programmet ’KIDDcation’, som kan ses på den nye streamingtjeneste ALLY, rejser vi til Milano, hvor Kidd har været adskillige gange, og som han har en stor kærlighed til.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Røverhistorier og åbenbaringer
Hans tur til Milano byder både på sightseeing, masser af god mad, røverhistorier og en større åbenbaring; Kidd indser nemlig, at han måske ikke er så god til at være i øjeblikket, fordi han altid ræser rundt. Om det sætter præg på resten af hans rejse i programmet, vil vi ikke spoile.

'Kidd-effekten'
I første afsnit bliver vi også præsenteret for ’Kidd-effekten’, som er mere kraftfuld, end man lige skulle tro – men dog harmløs! Er du nysgerrig på at finde ud af, hvad ’Kidd-effekten’ er, så kan du se det i afsnit 1 af ’KIDDcation’ på ALLY.

ALLY
ALLY blev lanceret d. 1. november 2021, og er Danmarks nye streamingtjeneste for popkultur og aktuelle nyheder. ALLY kan hentes dér, hvor du henter apps. Du kan også læse meget mere om ALLY lige her.

Få et smugkig på 'KIDDcation' i videoen nedenfor.

Læs mere om

MestLæste