the vampire diaries
Film & serier

JUHU! Denne hottie vender tilbage i ”The Vampire Diaries”

Af Marie Søndergaard 8. september 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Har I også savnet ham her i ”The Vampire Diaries”?

Spoiler alert! Lad være med at læse videre, hvis du ikke er helt up to date med ”The Vampire Diaries”!

Det er altid sørgeligt, når en yndlingskarakter forlader en serie, og vi er stadig ikke kommet os over dengang, Elena ikke skulle være med i ”The Vampire Diaries” længere – snøft. Men samtidig med, at hun forlod serien, var der også en anden karakter, som smuttede …

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Derfor forlod Nina Dobrev "The Vampire Diaries"

Varulven og den tidligere hybrid Tyler Lockwood talte nemlig med Elena i sidste afsnit af sæson seks, hvor hun rådede ham til at forlade byen. Men nu er der gode nyheder, for Tyler, som spilles af skuespilleren Michael Trevino, vender nemlig tilbage til serien i sæson otte. Det skriver Entertainment Weekly.

Tag testen: Hvem er du fra "The Vampire Diaries"?

Sæsonen bliver seriens sidste, og det bliver dejligt at få et gensyn med Tyler. Nu venter vi bare på, at Elena på en eller anden måde også kommer til at spille en rolle i den sidste sæson, der får premiere i USA den 21. oktober.

Tyler Lockwood.
Foto: Viasat

Herunder kan du læse ting, du måske ikke vidste om "The Vampire Diaries"!

10tingduikkevidsteom”TheVampireDiaries”

Producerne bag ”The Vampire Diaries” ønskede oprindeligt at caste Ashlee Simpson til serien i stedet for Nina Dobrev. Kan du forestille dig en anden end Nina som Elena?
Det har ikke altid været planen, at Stefan og Damon skulle hedde Salvatore til efternavn. I første udkast til serien hed de nemlig Whitmore, fordi producerne synes, at Salvatore lød for italiensk til en amerikansk tv-serie. Senere har de brugt Whitmore som navnet til Elenas og Carolines college.
Ashley Tisdale blev tilbudt at komme til audition, men det sagde hun nej tak til. Man ved ikke, hvilken rolle hun skulle have spillet, men mon ikke Caroline eller Elena er et meget godt bud?
Byen Mystic Falls findes faktisk i virkeligheden, selv om det ikke er der, serien er optaget. Den ligger i Virginia i USA, og der bor lidt under 7000 mennesker. I bøgerne hedder byen Fell’s Church (Fells kirke, red.), men det synes producerne var for religiøst, og så faldt valget altså på Mystic Falls.
Både Paul Wesley (Stefan), Zach Roerig (Matt) og Michael Trevino (Tyler) gik først efter rollen som Damon, inden de blev castet i deres nuværende roller.
Flere af skuespillerne er blevet brugt i en kampagne for Røde Kors, hvor man har opfordret unge studerende til at donere blod under titlen ”Sult en vampyr, og doner blod”, og over 3500 mødte frem i den gode sags tjeneste. Til gengæld fik de lov til at se scener fra ”The Vampire Diaries”, som ingen andre har set.
I bøgerne er der endnu flere overnaturlige væsner, end dem vi ser i serien – heriblandt engle og magiske ræve. Men producerne har altså trukket grænsen for det overnaturlige et andet sted end bøgerne.
Tyler Lockwood var tæt på at blive skrevet ud af serien, fordi de ikke synes, hans historie var relevant nok i starten. Det var dog udsigten til, at han ville blive hybrid, der fik dem til at beholde ham i serien. Yay!
Elena var tæt på at få en BFF mere end Bonnie og Caroline. En karakter ved navn Meredith var nemlig skrevet ind i det første afsnit, men det fortrød instruktøren, fordi han synes, der ville blive for mange at holde styr på.
Det første afsnit af serien blev optaget i Canada, men da den blev købt og forlænget, rykkede de til Georgia, hvor de har optaget lige siden.