Film & serier

J.K. Rowling udgiver 4 nye Harry Potter-inspirerede bøger!

Af Selina Sander Jensen 31. maj 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
I juni udgiver J.K. Rowling de første 2 nye Harry Potter E-bøger i en bogserie på i alt 4 bøger. Bøgerne er baseret på historie og forskellige magiske fag fra Hogwarts.

Det er over 20 år siden, at forfatteren J.K. Rowling udgav den allerførste Harry Potter-bog; Harry Potter og De Vises Sten. Nu er hun snart klar med endnu mere magi.

Den 27. juni udgiver J.K. Rowling nemlig de første to nye E-bøger ud af en serie på i alt fire bøger, der alle er baseret på den magiske troldmandsverden.

I bøgerne kommer du endnu tættere på Harry Potter-magien og de fag og emner, som eleverne på Hogwarts studerer. De første to bøger i serien hedder “Harry Potter: A Journey Through Charms and Defense Against The Dark Arts” og “Harry Potter: A Journey Through Potions And Herbology”.

Læs også: Det vidste du ikke om Harry Potter

De to sidste bøger hedder ”Harry Potter: A Journey Through Divination and Astronomy” og “Harry Potter: A Journey Through Care of Magical Creatures”. De bliver udgivet kort efter de to første bøger.

I bøgerne bliver magiens rødder udforsket gennem historie og folkeminder med udgangspunkt i fag og historier, som er kendt fra Hogwarts og Harry Potter.

Se bøgerne her:

MestLæste