Film & serier

”The Hunger Games” og ”The Rain” vender tilbage!

Af Selina Sander Jensen 19. juni 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Så er der godt nyt til film- og serieelskere. Det er nemlig netop blevet offentliggjort at den danske Netflix-serie ”The Rain” vender tilbage med 3. sæson, OG at der et nyt stof om ”The Hunger Games” på vej! Læs mere her.

”The Rain”

Netflix har netop offentliggjort, at ”The Rain” får en sæson 3. Den tredje sæson består af seks afsnit, og får premiere i år 2020 - og det bliver den allersidste sæson af serien. Både sæson 1 og 2 af ”The Rain” kom ud i maj med cirka et års mellemrum, så hvis Netflix fortsætter sådan, kan vi altså regne med at se den tredje sæson omkring maj 2020.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Tredje sæson samler op, hvor anden sæson sluttede og Netflix har afsløret, at Alba August vender tilbage i rollen som Simone og at Lucas Lynggaard Tønnesen vender tilbage i rollen som Rasmus. Karaktererne Martin, Jean, Patrick, Sarah, Kira og Fie vender også alle tilbage i sæson 3 med de samme skuespillere bag.

Se offentliggørelsen her:

”The Hunger Games”

Det er allerede fire år siden, den sidste film i ”The Hunger Games”-serien fik premiere, men det er måske ikke helt slut alligevel. Det er netop blevet offentliggjort, at Suzanne Collins, forfatteren bag bøgerne om ”The Hunger Games”, er i gang med at skrive en bog, der handler om tiden 64 år, før vi møder Katniss Everdeen i den første bog (og film).

Indtil videre er bogens navn ”Untitled Panem Novel”, og den bliver udgivet den 19. maj 2020. Selskabet Lionsgate har produceret de tidligere ”The Hunger Games”-film, og formanden Joe Drake har i forbindelse med offentliggørelsen af den nye bog sagt, at de næsten ikke kan vente til den kommer, og at de har kommunikeret med Suzanne undervejs i skriveprocessen og glæder sig til at fortsætte det tætte samarbejde på filmen.

Fordi, at den kommende bog foregår 64 år, før Katniss Everdeen frivilligt tager sin søsters plads for at kæmpe mod unge fra de øvrige 11 distrikter i dødsarenaen, er der nok stor chance for, at de karakterer vi møder i den kommende bog og film, er nogle, vi ikke kender fra de tidligere film og bøger.

Læs også: Test: Hvem skal du date fra "The Hunger Games"?