Kamikaze serie
Reklame

Her er serien, du SKAL se dette efterår

Reklame for HBO Max 8. november 2021
Mangler du din næste binge-worthy serie? Så læs med her! HBO Max har premiere med den første dansk-producerede serie, Kamikaze, der handler om hvor hurtigt alting går, når man er ung… og hvor hurtigt alt man tager for givet, kan blive taget fra en… Vi guider til efterårets must-see serie.

Du kender det sikkert fra dig selv: Dine venner betyder alt, og det er dem, du helst vil tilbringe al din tid med i stedet for familien, der bliver skubbet til side. For hvorfor hænge ud med ’de gamle’ der ikke forstår en brøkdel af det, du går igennem lige nu, eller dine søskende, der i ni ud af 10 tilfælde er mere end pine end en gave? Nej tak.

Eller…? Din familie er jo på den anden side dem, der altid står bag dig og støtter dig… men hvad nu hvis de pludselig blev taget fra dig, og du stod med alt alene?

Spørgsmålet om, hvad der egentlig vægter mest i livet, er omdrejningspunktet for HBO Max’ nye rørende dramaserie, Kamikaze. Serien tager dig med på en rejse fuld af sorg, spænding og latter, når missionen er at komme så langt væk, fra det man kender, som muligt.

I serien følger man 18-årige Julie, som lever det vilde liv sammen med sine venner. Hun mangler ingenting, hun ser godt ud, hun er ung og hun har mange penge. Rigtig mange penge. Men da hun mister sine forældre og bror i et flystyrt, finde hun pludselig sig selv alene i et stort palæ, med dyre biler og pengepungen fyldt. Men hvad betyder det egentligt, når hun ikke har dem, hun holder af? Julie bliver tvunget til at søge en grund til at leve, for efter tragedien, har materielle ting ikke længere værdi for hende. Hun begiver sig væk fra bopælen i Danmark og tager på en turbulent rejse til fjerne steder af verden i et forsøg på at genfinde meningen med livet.

Dansk serie Kamikaze
Foto: PR

Serien lægger vægt på det, der var ’før’ og det som kommer ’efter’. For Julie handler det ikke kun om at glemme tragedien, men om at gennemgå en livstransformation. Man følger hendes op- og nedture på en følelsesmæssig rejse, hvor alt kan ske. Hun eksperimenterer både med sit udseende, sin seksualitet og sin mentale tilgang til livet i løbet af serien. Men selvom Julie er i dyb sorg, så har serien også sjove elementer og benhårde Julie elsker at bruge sarkasme overfor det, der står i vejen for hendes mission.

Serien er baseret på romanen Muleum af Erland Loe. Kamikaze er den første danske originalproduktion fra HBO Max, produceret af Ditte Milsted fra produktionsselskabet Profile Pictures. Serien er adapteret og skrevet af forfatter og manuskriptforfatter, Johanne Algren, konceptualiseret af Annette K. Olesen og instrueret af Kaspar Munk.

Kamikaze kan streames på HBO Max fra d. 14. november 2021.

HBO Max

HBO Max er en ny tjeneste, som tager streaming til et nyt niveau. Her er den bedste underholdning som film, børneindhold og originalserier fra Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network og Max Originals samlet på ét sted for første gang i Europa.

Den første danske originalserie, Kamikaze, får premiere på HBO Max i Danmark d. 14. november 2021