Film & serier

Her er den søde forklaring bag de nummererede T-shirts i Riverdale

Af Simone Erica Rosenlund 24. april 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Du så og nød helt sikkert Riverdale-afsnittet, der var sat op som en musical, hvor de sang sangen Random Number Generation og bar nummerererede T-shirts! Men du vidste sikkert ikke, at der var en sød forklaring bag numrene? Læs med her og bliv klogere...

Musical-afsnittet af Riverdale, hvor de sang sangen, Random Number Generation, var fyldt med farvede kostumer, overdrevne dansenumre og en masse sjov.

Du husker måske, at alle de studerende havde T-shirts med forskellige numre på under sangen Random Number Generation Det lignede, at det var tilfældige numre, men der er faktisk en betydning de nummererede T-shirts.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Der skete så meget i den episode, at det var svært at fange det hele, og man kan let se det igen. Heldigvis afslørede Lili Reinhart en sjov ting fra afsnittet på sin Twitter-profil den 16. april 2020.

Lili skrev nemlig, at de havde numre på efter deres nummer på deres opkaldsark. Et opkaldsark er en liste, der bliver delt ud til alle skuespillere og medvirkende i starten, hvor folks navne står nummerereret i den rækkefølge, de bliver ringet op til.

Læs også: Cole Sprouse taler ud om utroskabsrygter: Er det slut med Lili Reinhart?

Det er ikke overraskende, at KJ Apa er nummer 1 på listen. Derefter kommer Lili som nummer 2, Camila Mendes som nummer 3, Cole Sprouse som nummer 4 og Madelaine Petsch som nummer 5.

Selvfølgelig havde Madelaines rolle, Cheryl, sin helt eget farve. Hendes nummer var nemlig ikke gult som de andres, men rødt.

Du kan se Lili Reinharts Twitter-opslag og musikvideoen til sangen Random Number Generation herunder.