Film & serier

Harry Potter-Reunion: Fans har spottet pinlig fejl

Af Julie Sofie Hauritz 3. januar 2022
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: HBO Max
Emma Watson, er det virkelig dig? ”Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts” har lige haft premiere, og selvom filmen bragte en masse minder og tårer frem hos nogle, bragte den også en masse grin frem hos andre – særligt hos en række skarpe Potterheads, der har spottet, hvad der vist godt kan kaldes lidt af en pinlig fejl i filmen. Se fejlen lige her.

Det er et helt årti siden, at Daniel Radcliffe, Emma Watson og Rupert Grint trådte ind på vores skærme for allersidste gang som Harry Potter, Hermione Granger og Ron Weasley. Jeps, du læste rigtigt: Et helt årti siden. Den sidste film i Harry Potter-filmserien, ”Harry Potter og Dødsregalierne – del 2”, udkom nemlig i biograferne tilbage i juli 2011.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Der er ingen tvivl om, at der blev knust en masse Potterhearts, da det blev meldt ud, at der ikke ville udkomme flere Harry Potter-film. Filmene har trods alt beriget os med en verden fuld af magi, som vi ikke troede, vi behøvede i vores liv.

Derfor var det også en kæmpe overraskelse, da det blev annonceret, at vores yndlings HP-team ville samles igen d. 1. januar 2022 til en Harry Potter-reunion.

Fans spotter fejl
Harry Potter-reunionen har lige siden premieren været på alles læber. Dog formentlig ikke (kun) af den grund, du tror.

For imens de fleste af os var så opslugte af at se Daniel, Emma og Rupert være genforenet og fortælle om deres rejse bag kameraerne, har en masse skarpe Potterheads haft det helt store loop fremme under filmen. De har nemlig spottet en fejl, som vi simpelthen ikke ved, om vi skal grine eller græde over.

Emma, er det virkelig dig?
Fejlen ses i scenen, hvor der vises et billede af, hvad der skal forestille at være Emma Watson som barn med et par Minnie Mouse-øre på. Billedet er dog i virkeligheden slet ikke af Emma Watson. Det er i stedet af skuespiller Emma Roberts som barn (ahva’? Hvordan er det lige sket?).

Flere fans har lige siden premieren haft pointeret fejlen over for HBO Max. En Twitter-bruger har endda haft fundet billedet af den unge Emma på Emma Roberts egen Instagramprofil, imens brugeren har skrevet: ”Guys, hjælp mig. Det her er Emma Roberts, ikke Emma Watson”.

Andre fans har ligeledes været inde på billedet af den unge Emma på Emma Roberts Instagramprofil og tagget HBO Max. En fan har endda ligeledes kommenteret: ”@hbomax, er alt okay?”.

Selvom der rent navnemæssigt ikke er langt fra Emma Watson til Emma Roberts, og selvom vi nu også må indrømme, at vi godt kan se lighederne mellem de to skuespillere, står vi nu alligevel tilbage med bare ét spørgsmål: Hvordan kunne det ske?

Der er ingen tvivl om, at der er tale om en menneskelig fejl. Men vi synes nu alligevel, at det er lidt komisk. Vi er i hvert fald sikre på, at HBO Max har lært lektien og sørger for at få dobbelttjekket alle de billeder, de bruger til en anden god gang, så de ikke begår samme fejl igen!

Læs mere om

MestLæste