Har du lagt mærke til det Denne ’Friends’-skuespiller havde helt særlig vane
Film & serier

Har du lagt mærke til det? Denne ’Friends’-skuespiller havde helt særlig vane

Af Josephine Sjelhøj 1. marts 2021
En viral TikTok-video har fået ’Friends’-fans til at lægge mærke til en helt særlig vane, en af skuespillerne havde i alle 10 sæsoner.

Det er efterhånden blevet en trend at finde fejl og sjove vaner i den populære serie ’Friends,’ og nu er der kommet endnu en til samlingen.

En viral video på TikTok har nemlig udpeget en af Jennifer Anistons helt store vaner, og nu kan vi ikke undgå at lægge mærke til den, når vi skal følge med i de seks venners liv.  

Det er brugeren @cts.trphe, der har lagt mærke til, at Jennifers karakter, Rachel, tit begynder en sætning med at rømme sig. Personen fortæller, at det er ”en meget specifik vane,” som Jennifer har gennem alle 10 sæsoner af ’Friends’.

LÆS OGSÅ: Bekræftet: Snart vender ’Friends’ endelig tilbage

Den virale video har fået flere TikTok-brugere til at se den ikoniske serie igen for at finde øjeblikke, hvor Rachel rømmer sig – og der er mange!

Nogle fans tror, at det er et bevidst valg fra Jennifers side, når Rachel rømmer sig, fordi hun tit gør det i situationer, hvor karakteren føler sig akavet eller utilpas.

LÆS OGSÅ: Her er de 10 mest sete "Friends"-afsnit

Andre tror dog, at det er en ubevidst talevane, Jennifer aldrig har lagt mærke til. En YouTube-video viser også, at Jennifer rømmer sig over 200 gange gennem seriens 236 episoder.

Hvis du ikke havde lagt mærke til det inden videoen, kan du helt sikkert ikke undgå at holde øje med det fra nu af, når du genser alle afsnittene.

Se videoen her: 

Læs mere om

MegetMere