Her er fire steder, du gratis kan se film og serier
Film & serier

Guide: Her kan du se film og serier helt gratis

Adele Bennett-Larsen 8. december 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Canva
Ja, du læste rigtigt. Der findes steder online, hvor du kan se film og serier helt gratis. Læs hvor og hvordan her.

Vi elsker alle sammen at se film og serier, men det er ikke altid, at man lige har abonnement til de store streamingtjenester som Netflix, HBO osv.

Men det behøver heldigvis ikke at stå i vejen for, at man kan se en god film eller serie. Der findes nemlig nogle gratis tilbud, som alle med internet kan bruge.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Gratis streamingtjenester til dig

1. Filmstriben
På filmstriben kan alle med internet tilgå film og serier gratis. Alt du skal gøre er at hoppe ind på Filmstriben.dk og logge ind med dit bibliotekslogin. Hvor mange film og serier du kan streame, afhænger af den kommune du bor i. Men man kan typisk se ca. 2 film om måneden. På Filmstriben kan du blandt andet se ungdomsklassikeren ’Fucking Åmål’, der handler om at være teenager og skille sig ud fra mængden i en provinsby i Sverige.

2. DR
På DR kan du streame flow-tv, film og serier gratis. Du behøver ikke et login, du skal blot gå ind på dr.dk. Der kan du blandt andet se ungdomsserien ’Over grænsen’, der handler om at være en ung pige og føle sig presset af andres forventninger.

3. Documentary+
På Documentary+ kan du streame dokumentarer helt gratis. Alt du skal gøre er at gå ind på Docplus.com og trykke afspil på den ønskede dokumentar. Du kan blandt andet se dokumentaren ’The Emoji Story’, der handler om emojis som sprog og fænomen.

4. Viafree
På Viafree kan du se alt godt fra realityverden. Du kan enten vælge at lave et login, eller blot se tjenestens indhold uden en profil. Ulempen ved denne side er dog, at der er mange reklamer. Men hvis reklamer ikke holder dig tilbage, så skal du blot hoppe ind på Viafree.dk, hvor du blandt andet kan se den nyeste sæson af ’Paradise Hotel’.

Læs mere om

MestLæste