Film & serier

Guide: Her kan du se alle de ikoniske julekalendere

Af Vera Olivia Lissner Rømer 9. december 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Søren Hartvig, TV 2
Der er mange ting, der gør december til en af de mest hyggelige måneder på året, og gode julekalendere er én af dem. Få et overbliv over, hvor du kan streame de mest ikoniske julekalendere lige her!

Hvis du savner et gensyn med Bamse og Kylling, Jesus og Josefine eller Pyrus, så kan vi i hvert fald hjælpe dig lidt på vej.

Vi har nemlig lavet en guide, hvor du kan få et overblik over, hvor du kan streame 16 af de mest ikoniske, danske julekalendere.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Julekalendere, du kan streame på DRTV

På DRTV kan du streame nogle af de mest ikoniske julekalendere HELT gratis!

Bamses Julerejse

I Bamses Julerejse forsøger en drillenisse at spolere julen. Bamse, Kylling og Ælling tager på en eventyrlig rejse til julemandens værksted på Nordpolen for at stoppe ham. Mon de tre venner kan nå at redde julen?

Du kan streame Bamses Julerejse lige her

Bamses Julerejse
Foto: Ulla Voigt, DR

Tidsrejsen

Sofie drømmer om, at hendes forældre finder sammen igen. Hendes farfar giver hende en gyro, der kan blive til en tidsmaskine, men så dukker en meget mystisk person pludseligt op.

Du kan streame Tidsrejsen lige her

Pagten

I Pagten er nissernes eksistens truet. Malte og nissepigen Lyda skal bestå tre magiske prøver for at finde en hemmelig pagt, men isheksen Iselin er også på jagt efter at finde pagten, så hun kan ødelægge den for altid!

Du kan streame Pagten lige her

Foto: Agnete Schlichtkrull, DR

Julekalendere, du kan streame på TV 2 Play

Hvis du har et abonnement på TV 2 Play kan du blandt andet få adgang til disse ikoniske julekalendere:

Jesus og Josefine

Josefine finder et gammelt krybbespil i Thorsens genbrugsbutik, og krybbespillet viser sig at være en tidsmaskine. Josefine sætter fingeren ned i krybben og bliver transporteret næsten 2000 år tilbage i tiden, hvor hun møder Jesus, som hun bliver gode venner med.

Du kan streame Jesus og Josefine lige her

Jesus og Josefine
Foto: Per Arnesen, TV 2

Alletiders Nisse

Pyrus er begyndt på Nisseversitetet, men han har fået ferie og er derfor vendt tilbage til Rigsarkivet for at tilbringe ferien med sin ven Gyldengrød. Juleferien bliver dog ikke helt den form afslapning for Pyrus, som han havde forestillet sig.

Du kan streame Alletiders Nisse lige her

Pyrus Alletiders Nisse
Foto: Søren Hartvig, TV 2

The Julekalender

For mange år siden blev nisserne nødt til at flygte fra deres huler i Jylland, fordi de blev jagtet af onde nåsåere. Gammel Noks spilledåse med hans livsmelodi er dog ved at gå i stå, så han må sende de tre nisser Hansi, Gynter og Fritz afsted for at finde nøglen, som han glemte i en af hulerne.

Du kan streame The Julekalender lige her

The Julekalender
Foto: Steen Linde, TV 2

Kometernes Jul

Kometernes Jul er årets familiejulekalender, og den kan streames på TV 2 Play. I kalenderen følger vi fire børn, der deltager i en AstroCamp. Ved et uheld teleporteres to af børnene til den fjerne Planet 9. De må arbejde mod tiden, naturlovene og en udspekuleret tech-guru for at blive genforenet, før det er for sent.

Du kan streame Kometernes Jul lige her

Julekalendere, du kan streame på Blockbuster

På Blockbuster kan du streame en lang række ikoniske julekalendere og julefilm, men det kræver, at du er villig til at betale for det.

Krummernes Jul

For familien Krumborg, bedre kendt som Krummerne, er julen kommet som en stor overraskelse. Det står også skidt til hos julemanden oppe i Grønland, og han beslutter sig for at rejse til Krumborg for at finde ud af, hvor julestemningen blev af.

Du kan streame Krummernes Jul lige her

Krummernes jul
Foto: TV 2

Absalons Hemmelighed

12-årige Cecilie bor på toppen af et stormagasin sammen med sin familie. Hendes lillesøter Ida har et dårligt hjerte og er meget svag, så da Cecilie hører om Absalons Hemmelighed og den helbredende engel, begiver hun sig ud på et spændende eventyr for at redde sin søster.

Du kan streame Absalons Hemmelighed lige her

Absalons Hemmelighed
Foto: Mike Kolöffel, DR

Tinkas juleeventyr

Nissepigen Tinka opdager, at hun er halvt menneske, og hun begiver sig ud på et eventyr for at finde en magisk julestjerne, der kan give nisserne deres evner tilbage. Tinka får hjælp af menneskedrengen Lasse, men den onde prins Fileas vil gøre alt for, at deres mission ikke lykkes.

Du kan streame Tinkas Juleeventyr her

Tinka og Kongespillet

Kong Storm vil gøre Tinka til kronprinsesse i Nissernes Rige, men det viser sig dog, at Kong Storm er blevet slået ihjel. Da Kong Storm ikke nåede at udnævne Tinka som tronarving, står Nissernes Rige nu uden regent, og et spil om tronen sættes i gang.

Du kan streame Tinka og Kongespillet lige her

Julefeber

Bjørns største ønske er at være som alle andre, men det er ikke let, når kroppen driller. Denne december finder Bjørn ud af, at han faktisk er langt mere unormal, end han havde regnet med.

Du kan streame Julefeber lige her

Julefeber
Foto: Christian Geisnæs, DR1

Julestjerner

Cykelpigen Sus er flyttet fra storbyen til Brorfelde, hvor hun møder nogle nye venner. Sammen med Bob og Nisse-Tom får hun rigeligt at se til, da der pludseligt begynder at ske mange mystiske ting rundt omkring i Brorfelde.

Du kan streame Julestjerner lige her

Julestjerner
Foto: Mike Kolöffel, DR

Juleønsket

Julie drømmer om at holde jul med hele sin familie, men begge Julies forældre skal arbejde den 24. december. Hun forsøger sig med et gammelt ønskeritual, og ønsket bliver sendt op til himlen, hvor det høres af engle. Engleaspiranten Rafi bliver sendt til menneskenes verden for at opfylde Julies ønske.

Du kan streame Juleønsket her

Alletiders Jul

Alletiders Jul er den første julekalender i serien om Pyrus. Bertramsen, der lever og ånder for Danmarkshistorien, bor i Danmarks Rigsarkiv, og selvom han ikke ved det, så bor der faktisk også en nisse ved navn Guttenborg i arkivet. Den 1. december kommer der dog uventede gæster, der forstyrrer den vante ro og orden.

Du kan streame Alletiders Jul lige her

Pyrus
Foto: Søren Hartvig, TV 2

Alletiders Julemand

Pyrus sender bud efter julemanden, men ved et uheld kommer han til at fortrylle ham, så han mister hukommelsen. Hvis julemanden ikke kureres i tide, så er der en risiko for, at alle i landet går en gaveløs tid i møde!

Du kan streame Alletiders Julemand her

Alletiders Julemand
Foto: Søren Hartvig, TV 2

Jul i Valhal

Sofie og hendes mor, Tove, flytter hjem til mormor Ragnhild på landet. 1. salen er lejet ud til Asbjørn og hans to børn Jonas og Emma, og de to familier har svært ved at enes. Jonas og Sofie får dog et helt særligt bånd, da de pludselig skal holde på en stor hemmelighed sammen.

Hvis du drømmer om at se den ikoniske julekalender Jul i Valhal, så må vi desværre skuffe dig en smule, for den kan ikke streames. Til gengæld kan du købe den på DVD lige her eller leje den på biblioteket. Nostalgisk much!

Jul i Valhal
Foto: Thomas Marott, TV 2

God fornøjelse!

MestLæste