Film & serier

’GRÆNSER’ x Vi Unge: Se den populære serie her

Af Tanja Hartmann 12. februar 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Mangler du noget at se i coronatiden? Så frygt ej. Hver søndag kan du følge med i den medrivende og dramatiske ungdomserie ’GRÆNSER’.

‘GRÆNSER’ giver os et helt særligt indblik i ungdomslivet, hvor den italesætter alt fra venskaber og kærester til deling af nøgenbilleder og alkoholproblemer.

I serien følger vi den 17-årige gymnasieelev, Palma. Hun har svært ved at passe ind, og hun føler sig meget alene med alle sine problemer, som vi gennem serien bliver introduceret for.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Men Palmas ekskæreste, Johan, præsenterer hende for en helt ny vennegruppe. Sammen bearbejder de deres problemer og bekymringer. For ingen unge glider let gennem livet, men sammen kan de gøre hverdagen nemmere.

Den helt nye serie er produceret af Jonas Risvig, som også er skaberen bag serien ’CENTRUM’, der var meget populær i starten af corona-lockdownen. Den nye serie er filmet i en form for dokumentar-stil for at give et helt ærligt billede af ungdomslivet.

’GRÆNSER’ består af 10 afsnit, som bliver udgivet hver søndag kl. 20 på Jonas Risvigs Youtube. Vi linker til alle afsnittende og vil i løbet af de næste par uger sætte de nye afsnit ind her:

Episode 8: "Det handler ikke om hvad du har lyst til?!"

Episode 7: "Du har alt tid i verdenen!"

Episode 6: "Hold kæft, et tørt bad!"

Episode 5: "Jeg bliver ikke så skræmt, når folk er idioter"

Episode 4: "Mens vi to stadig var sammen"

Episdoe 3: "Er det fordi, at du er forelsket?"

Episode 2: "Halvtreds ligegyldige venner!"

Episode 1: "Det er okay at have det dårligt!"

Læs mere om

MestLæste