Uhyggelig gyser
Film & serier

GISP! Gyser udråbt til den mest uhyggelige film i årevis

Af Line Frandsen, SE og HØR 31. januar 2018
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Gyserfilmen “Hereditary” har ikke engang ramt biograflærredet endnu – alligevel er filmen blevet udråbt som en af de mest uhyggelige og skræmmende i årtier af anmelderne. Se traileren for filmen her – hvis du da tør.

Er du én af dem, der ville falde død om, hvis du skulle se en gyserfilm? Og er du én af dem, der ville få hjertestop blot ved tanken om at se en uhyggelig trailer? Ja, så skal du ikke læse (og se) videre her.

For traileren til den nye gyserfilm ”Hereditary” er ikke for sarte sjæle – og selv om filmen endnu ikke har ramt biograflærredet, er den da også allerede blevet udråbt til at være en af de uhyggeligste i mange, mange år.

Læs også: 5 film, vi aldrig skulle have set

Filmen, der er instrueret af Ari Aster, havde midnatspremieren til den amerikanske filmfestival Sundance i Utah, og her var anmelderne altså ikke i tvivl: Filmen er hårrejsende uhyggelig og god! Anmeldere fra Vanity Fair, Variety og Vulture har alle givet filmen topkarakterer og rosende ord med på vejen.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Gyserfilmen ”Hereditary” handler om en amerikansk familie, der pludselig lærer nye ting om deres familiehistorie, da deres bedstemor dør.

Filmen får amerikansk premiere 8. juni i år.

Herunder kan du se den hårrejsende trailer:

Du kan læse mange flere nyheder om film og kendte hos SE og HØR her.

Hvis du ikke er til gysere, kan du i galleriet se idéer til film, der lægger op til et kys:

6romantiskefilm,derlæggeroptiletkys

Henry tror, han har fundet sit livs kærlighed, da han møder smukke Lucy, som han har vildt god kemi med. Men Lucys korttids-hukommelse virker desværre ikke, og så er det svært at være sammen, når man mødes på ny hver eneste dag.
Justin Timberlake og Mila Kunis har hovedrollerne i filmen, hvor de som Dylan og Jamie tilføjer sex til deres venskab uden at blande følelser ind i det. Men det kan være svært at undgå.
Andie (Kate Hudson) skal skrive en artikel om, hvilke fejl kvinder begår, der skræmmer mændene væk, og Ben (Matthew McConaughey) skal vinde et væddemål om, at han kan få en kvinde til at forelske sig i ham på kort tid. De ender selvfølgelig med at date hinanden, og deres opgaver hver især gør det svært for dem begge.
Noah og Allie forelsker sig, men da de kommer fra forskellige sociale lag, er det svært for dem at være sammen. Men kærligheden er svær at holde tilbage.
Magaret (Sandra Bullock) tvinger sin assistent Andrew (Ryan Reynolds) til at gifte sig med hende, så hun kan få lov til at blive i USA.
Jack og Rose forelsker sig på det storslåede skib Titanic, selvom de kommer fra vidt forskellige sociale grupper.

Læs mere om