Film & serier

”Frost”-sang stjålet

Af Oliver Kokholm Ungermann 4. august 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Ej… Den officielle sang til vinter-OL lyder virkelig meget som ”Frost”-hittet ”Let It Go”. Hør selv her!

Der er mange sange, der minder om hinanden, men Kinas temasang til vinterudgaven af De Olympiske Lege i 2022 er jo nærmest en tro kopi af Disney-sangen ”Let It Go”.

Læs også: "Frost" som gyserfilm

Ser man bort fra omkvædet, er melodien næsten den samme hele vejen igennem, og flere internationale medier joker med, at det lige så godt kunne være en kinesisk oversættelse af ”Frost”-hittet. Men det er det altså ikke.

”The Snow and Ice Dance” er nemlig en af ti officielle sange, som Kina har udgivet, men noget kunne altså godt tyde på, at producerne lige havde set ”Frost”, da de lavede sangen.

Hør selv herunder.

I galleriet kan du læse 10 ting om "Frost", du ikke vidste i forvejen!

10tingduikkevidsteom"Frost"

Rapunzel og Flynn fra ”To på flugt” er faktisk med i ”Frost” i et splitsekund!

Til sidst i rulleteksterne ses der en tekst, hvor Disney fraskriver sig ansvaret for Kristoffers udtalelser om, at alle mænd spiser deres bussemænd!?

Elsa har 420.000 animerede hårstrå. Det er 15 gange så mange som Rapunzel.

Sangen ”Skal vi ikke lave en snemand” var lige ved ikke at komme med i den endelige film! Det ville have været frygteligt!

”Let It Go” blev skrevet på kun EN dag!

Skaberne af filmen tog til Norge for at få inspiration til, hvordan landskaberne skulle se ud i filmen. Faktisk er turismen i Norge steget helt vildt efter filmen.

Elsa er den eneste Disney-prinsesse, der ikke er teenager. Hun er 21 år, mens Anna er 18 år.

Det var faktisk meningen, at Elsa skulle være ond, men da skaberne hørte ”Let It Go”, bestemte de sig for, at sangen var for god til, at hun kunne være ond.

Tegnerne fik et rigtigt, levende rensdyr ind på kontoret, som de kunne tegne Sven efter.

Navnene Hans, Kristoffer, Anna og Sven er en hyldest til H.C. Andersen, der skrev ”Snedronningen”, som ”Frost” er løst baseret på.

Læs mere om

MegetMere