Film & serier

”Frost”-kortfilm fuld af snot!

Af Susie Pedersen 12. marts 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi glæder os megameget til den nye kortfilm ”Frozen Fever”, men vi havde godt nok ikke set den her detalje komme.

Hvis du er helt vild med Frost, så ved du helt sikkert også, at der er blevet indspillet en syv minutter lang kortfilm, "Frozen Fever", som kommer til at blive vist i biograferne inden "Eventyret om Askepot", der snart har premiere.

Læs også: Gode nyheder til "Frost"-fans

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Vi ved, at kortfilmen handler om Annas fødselsdag, som hun og søsteren Elsa fejrer, selv om Anna er rigtig forkølet. Netop denne detalje er ret vigtig, hvis man skal forstå plakaten til "Frozen Fever" fuldstændig. På plakaten står Elsa og Anna med ryggen til hinanden, og så står Olaf med en masse små snowgies.

Tag testen: Hvem er du fra "Frost"?

Det viser sig, at de små snowgies faktisk er snot! Jep, du læste rigtigt. De kommer nemlig frem, når den stakkels, forkølede Anna nyser.
Produceren Peter Del Vecho fortæller dog, at de små snowgies er ligesom små mini-Olafs og er fulde af sjov og glæde, selv om de kommer som et resultat af Annas forkølelse.

Vi er splittede. De er jo megasøde, men snot … Hm, hvad synes I om de små snowgies?

10tingduikkevidsteom"Frost"

Rapunzel og Flynn fra ”To på flugt” er faktisk med i ”Frost” i et splitsekund!
Til sidst i rulleteksterne ses der en tekst, hvor Disney fraskriver sig ansvaret for Kristoffers udtalelser om, at alle mænd spiser deres bussemænd!?
Elsa har 420.000 animerede hårstrå. Det er 15 gange så mange som Rapunzel.
Sangen ”Skal vi ikke lave en snemand” var lige ved ikke at komme med i den endelige film! Det ville have været frygteligt!
Skaberne af filmen tog til Norge for at få inspiration til, hvordan landskaberne skulle se ud i filmen. Faktisk er turismen i Norge steget helt vildt efter filmen.
Tegnerne fik et rigtigt, levende rensdyr ind på kontoret, som de kunne tegne Sven efter.

Læs mere om

MestLæste