Film & serier

Forfærdelige ”Teen Wolf”-nyheder

Af Marie Søndergaard 11. september 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi har svært ved at håndtere, at det her kan blive fremtiden for yndlingsserien ”Teen Wolf”!

Kender I det med, at man logger ind på Netflix, og så bliver det pludselig den lykkeligste dag, fordi der er nye afsnit af ”Teen Wolf”? Der er desværre stor fare for, at det ikke helt bliver sådan i fremtiden. Vi er nemlig ikke glade for de her nyheder om serien.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Det vidste du ikke om Dylan O'Brien

- Efter sæson seks kunne jeg godt tænke mig, at det er en anden, der tager over i serien. Hvis serien stadig kører på det tidspunkt, og der stadig er historier at fortælle, kunne det være fedt for eksempel at se Dylan Sprayberry overtage hovedrollen, så Tyler Posey ville få en rolle, der mindede mere om Derek Hale, har ”Teen Wolf”-skaberen Jeff Davis sagt.

Læs også: 13 vilde "Teen Wolf"-spoilers

Hvad?!? Vi elsker Dylan Sprayberrys rolle som Liam, men at Tyler Posey skulle være mindre med i serien, vil vi ikke være med til! Mange fans er desuden begyndt at spekulere i, om det kan betyde, at Tyler SLET IKKE skal være med i sæson syv, hvis der altså kommer en syvende sæson.

Hvad siger I til de her nyheder?

Tjek 10 ting du ikke vidste om "Teen Wolf" i galleriet herunder!

10tingduikkevidsteom”TeenWolf”

Tyler Posey prøvede at få rollen som Jacob i ”Twillight”, men den gik til Taylor Lautner. Han har noget for ulveroller!
All Over
Ulvehylene i serien kommer ikke fra ægte ulve. De er faktisk optaget med gorillaer!
All Over
”Teen Wolf”-castet plejede at sammenligne sig selv med ”Venner” og beskrev Tyler Posey som Joey, Dylan O’Brien som Chandler, Colton Haynes som Ross og Tyler Hoechlin som Richard.
All Over
Det tager fire og en halv time at sminke Tyler Posey som varulv, inden de skal filme.
All Over
Faktisk bruger serien ikke så mange computereffekter, som man skulle tro. Kløer, blod, tænder og lignende er nemlig lavet som en del af kostumet.
All Over
Serien har flere gange brugt direkte citater fra filmen ”Teen Wolf”, der blev lavet i 1985 med Michael J. Fox i hovedrollen.
All Over
Dylan O’Brien forsøgte først at få rollen som Scott, og Holland Roden, der spiller Lydia, var til audition i rollen som Allison. Det kunne vi ikke forestille os!
All Over
Det er kun Tyler Posey og Shelley Hennig, som spiller Malia, der knurrer, når de optager scenerne. De andre gider ikke, for det bliver alligevel først optaget og lagt på bagefter.
All Over
Hvilken af Scotts evner ville Tyler Posey helst have? ”Evnen til at gro et skæg”, har han svaret. Haha!
All Over
Under en optagelse blev hele settet pludselig oversvømmet af en flod, og produktionen mistede for mange tusinde kroner udstyr, men ingen kom til skade. Heldigvis!
All Over

Læs mere om

MestLæste