Film & serier

Filmen ”AFTER” får en to’er!

Af Selina Sander Jensen 21. maj 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
I april fik den romantiske ungdomsfilm “AFTER” premiere i Danmark. Nu har forfatteren bag netop bekræftet, at der kommer en film mere i serien!

Filmen ”AFTER” er baseret på Anna Todds bogserie af samme navn, og for nylig afslørede Anna Todd på Twitter, at der kommer en film mere. Den næste film i rækken er naturligvis baseret på to’eren i bogserien, som hedder ”AFTER WE COLLIDED”. Der er i alt fem bøger i bogserien.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Se opslaget her:

Den første film handler om den pligtopfyldende pige Tessa, som starter på college. Men så møder hun den lækre fyr Hardin Scott, som får hende til at stille spørgsmålstegn ved, hvad hun vil med sit liv.

Selv om filmene ikke er tro kopier af Anna Todds bøger, så kan vi nok godt regne med en del drama og op- og nedture mellem Hardin og Tessa i den næste film!

Læs også: "Five Feet Apart" med Cole Sprouse får premiere i Danmark!

”AFTER WE COLLIDED” handler nemlig om, at Tessa og Hardin endelig er ved at få deres forhold til at fungere. Med pludselig dukker en hemmelighed omkring Hardins fortid op – og det får Tessa til at tvivle på ham og deres forhold. Tessa har ofret mange ting for at være sammen med Hardin, så skal hun droppe ham, selv om det er svært? Eller kan Hardin mon forandre sig?

Vi kan nok også godt regne med, at både Josephine Langford (Tessa) og Hero Fiennes-Tiffin (Hardin) skal være med i den næste film – de spiller trods alt hovedrollerne.

Desuden har Anna Todd selv givet et lille hint om, at de vender tilbage i to’eren! En fan har nemlig skrevet på Twitter, at hun havde forestillet sig at se en bestemt scene fra ”AFTER WE COLLIDED”-bogen i biografen, og til det skrev Anna Todd: “Forestil dig, når Jo og Hero skal spille den” …

Du kan se eller gense traileren til den første film her:

Der er endnu ingen dato for, hvornår to’eren får premiere – men vi glæder os virkelig til at se den! Skal du også se ”AFTER WE COLLIDED”?

MestLæste