Film & serier

Fastelavn: Klæd dig ud som din yndlingsfilm!

Af Luise Gregersen 20. februar 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Skal du snart til udklædningsfest, og er du totalt blank for kostume-idéer? Få inspiration til udklædningen fra din yndlingsfilm!

Mangler du en sjov og anderledes idé til udklædningsfesten eller fastelavnsfesten? Drop heksekostumet og de falske knurhår, og kom i stedet udklædt som en af de seje figurer fra din yndlingsfilm!

Læs også: Stjæl stilen fra Disney-prinsesserne

Det er vildt nemt at få looket fra filmene, og det bedste af det hele er, at du også kan bruge tøjet, når det ikke lige er fastelavn. Bonus!

Læs også: Se stjernernes vilde Halloween kostumer

Få inspiration til dit filmlook i galleriet. Hvilket kostume er sejest?

Fastelavn:Klæddigudsomdinyndlingsfilm!

Turkis kjole fra Dorothy Perkins til 353 kr. Køb den her. Snefnug-øreringe fra Claire’s til 9 kr. Sko fra Asos til 342 kr. Køb dem her.
Overalls fra Topshop til 436 kr. Køb dem her. Gul top fra H&M til 80 kr. Svømmebriller fra SOC til 79 kr. Køb dem her.
Cardigan fra Dorothy Perkins til 145 kr. Køb den her. Nederdel fra New Look til 163 kr. Køb den her. Top fra Topshop til 73 kr. Køb den her.
Maske fra Asos til 102 kr. Køb den her. Nederdel fra New Look til 163 kr. Køb den her. Fleecetrøje fra H&M til 199 kr. Køb den her.
Jakke fra H&M til 349 kr. Ridestøvler fra Horze til 199 kr. Køb dem her. Jeans fra Selected Femme til 599 kr. Køb dem her. Bue og pil til 100 kr. Køb dem her.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste