Film & serier

Facts om serien "Ravenswood"

Af Luise Gregersen 20. november 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
”Ravenswood” er en helt ny amerikansk tv-serie, der er et spin-off på superseje ”Pretty Little Liars”. Hvis du ikke allerede kender ”Ravenswood”, kan du lære den megauhyggelige serie bedre at kende lige her!

- "Ravenswood" er et spin-off til serien "Pretty Little Liars". Det betyder, at handlingen udspringer af handlingen i "Pretty Little Liars", og at nogle karakterer vil være med i begge serier.

- "Ravenswood" handler om fem teenagere, der alle er forbundet af en forbandelse, der har hvilet over byen i generationer. De skal i et kapløb med tiden løse mysteriet om forbandelsen, inden de selv bliver ofre for den.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Hotte Tyler Blackburn, der spiller Hanna Marins søde kæreste Caleb Rivers i "Pretty Little Liars", spiller også Caleb i "Ravenswood".

- "Ravenswood" foregår - sjovt nok - i byen Ravenswood, der ligger tæt på "Pretty Little Liars"-byen Rosewood. Begge byer skal forestille at ligge i den amerikanske stat Pennsylvania.

Tag testen: Hvem er du fra "Pretty Little Liars"?

- Tyler Blackburn har i et interview fortalt, at Ashley Benson, der spiller Hanna Marin i "Pretty Little Liars", måske får en gæsterolle i et afsnit af "Ravenswood".

- I modsætning til "Pretty Little Liars" har "Ravenswood" en overnaturlig handling med både spøgelser og ældgamle forbandelser!
"Ravenswood" bliver beskrevet som lige så sexet, dramatisk og mystisk som "Pretty Little Liars" - men MEGET mere uhyggelig!

- Første episode af "Ravenswood" blev vist i USA den 22. oktober 2013 - lige efter Halloween-episoden af "Pretty Little Liars".

- "Ravenswood" har samme producerteam som "Pretty Little Liars".

- "Ravenswood" vises endnu ikke i Danmark, men vi krydser fingre for, at det bare er et spørgsmål om tid!

Tag testen: Hvem skal du date fra "Pretty Little Liars"?

Vi glæder os meget til at se mere af den megauhyggelige serie "Ravenswood"! Men vi kommer helt sikkert til at savne lækre Caleb i "Pretty Little Liars" - Hanna og ham er bare det sødeste par!

Skal I se "Ravenswood"?

Læs mere om