frost
Film & serier

Er det her fremtiden for Elsa fra ”Frost”?

Af Marie Søndergaard 3. maj 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det her ville jo være noget af det sejeste, der nogensinde er sket i en Disney-film!

Som det ser ud nu, får ”Frost 2” først premiere i 2018, men derfor er vi altså allerede begyndt at glæde os for VILDT! Og hvis de mange ”Frost”-fans verden over får deres vilje, kunne det godt gå hen og blive en historisk Disney-film.

Læs også: Elsa og Anna har en Disney-bror

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

I øjeblikket trender #GiveElsaAGirlfriend nemlig på Twitter, for fans mener, at det er på tide, at Disney støtter mere op om homo- og biseksuelle, og de lægger op til, at Elsa kunne være den perfekte karakter til det. Hun skjuler nemlig sine kræfter, ligesom nogen bi- og homoseksuelle længe går og skjuler, hvem de i virkeligheden er.

Tag testen: Hvem er du fra "Frost"?

En fan har faktisk tegnet en tegning, der forestiller Elsa og en ildprinsesse, og det bliver spændende at se, om Disney hører efter og måske giver Elsa en pigekæreste.

Herunder kan du læse ting, du ikke vidste om "Frost"!

10tingduikkevidsteom"Frost"

Rapunzel og Flynn fra ”To på flugt” er faktisk med i ”Frost” i et splitsekund!
Til sidst i rulleteksterne ses der en tekst, hvor Disney fraskriver sig ansvaret for Kristoffers udtalelser om, at alle mænd spiser deres bussemænd!?
Elsa har 420.000 animerede hårstrå. Det er 15 gange så mange som Rapunzel.
Sangen ”Skal vi ikke lave en snemand” var lige ved ikke at komme med i den endelige film! Det ville have været frygteligt!
Skaberne af filmen tog til Norge for at få inspiration til, hvordan landskaberne skulle se ud i filmen. Faktisk er turismen i Norge steget helt vildt efter filmen.
Tegnerne fik et rigtigt, levende rensdyr ind på kontoret, som de kunne tegne Sven efter.

MestLæste