Film & serier

Endelig! Traileren til sæson 2 af 'Bridgerton' er landet

Christoffer Mygind Juul 15. februar 2022
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Liam Daniel / Netflix
Første sæson blev den mest sete serie nogensinde på Netflix. Nu er den nye sæson lige om hjørnet, og vi kan ikke vente med gensynet.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Artiklen blev første gang bragt hos ELLE.

I første sæson af det farverige periodedrama mødte vi Daphne Bridgerton og hele hendes familie midt i Londons højsæson i jagten på et passende frieri til den ældste datter. Det lykkedes som bekendt at sikre hende til The Duke of Hastings, der fik både fiktive karakterer og seere over hele verden til dåne.

Nu er anden sæson af hitserien snart tilbage, men denne gang gælder det Bridgerton- familiens overhoved, Daphnes storebror, Jonathan og hans jagt på en kommende hustru. Og det kommer ikke til at foregå helt uden drama og slibrige detaljer fra Londons overklasse. Det tyder traileren, der i går blev offentliggjort i anledning af Valentinsdag, i hvert fald på - se den herunder.

Premieredatoen er...

Anden sæson får premiere den 25. marts, og her kan du både glæde dig til mere sladder fra Lady Whistledown, som vi nu kender identiteten på, mens du også bliver introduceret for nye, spændende karakterer.

Selvom det er meldt ud, at Regé-Jean Page, der spillede The Duke of Hastings, ikke vender tilbage i anden sæson, glæder vi os til at se, om det ligesom sin lillesøster lykkes Jonathan at sikre sig en hustru og dermed en arving til Bridgerton-familien. Og ikke mindst til at se endnu flere smukke og farverige kostumer.

Læs mere om

MestLæste